Átigazolási hírek

Vidal távozhat, de hosszabbíthat is

Arturo 2015 nyarán nem csak egy négy éves szerződést írt alá a Bayernhez.


A 31. születésnapját az elmúlt napokban betöltő Arturo Vidal jövője lehet a nyár egyik legérdekesebb kérdése. Goretzka érkezésével újabb konkurencia érkezik a középpályára, de a felkészülés időszakára Sanches is visszatér. Korábbi nyilatkozatai alapján a chilei felveszi a kesztyűt, szívesen hosszabbítana, legfőbb célja a BL-győzelem, nem mellesleg családja is jól érzi magát a bajor fővárosban.

Az olasz Corriere szerint viszont a Napoli irányítására komoly esélyekkel pályázó Carlo Ancelotti elcsábítaná a Bayern egyik fő szellemi vezérét. Egy chilei újságíró, Maks Cardenas pedig úgy tudja, a Bayern 50 millióért hajlandó lenne megválni tőle. Míg a Kicker szerint Vidal saját maga döntheti el, marad-e vagy távozik. Ha a német lap értesülése stimmel, jó eséllyel inkább marad a tapasztalt játékos. Sőt, létezik egy olyan megoldás, amelyről a sajtó teljes mértékben megfeledkezett, amely kedvező lehet a Bayern számára is:

Vidal 2015-ben nem csak egy négy éves, hanem egy 4+1 éves szerződést írt alá a Bayernnel – derül ki a klub akkori hivatalos közleményéből. Uliéknak így nem kell attól tartaniuk, hogy maradása esetén 2019 nyarán esetleg ingyen távozik Arturo.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top