Interjúk és nyilatkozatok

Pavlović: Ez lesz karrierem legnagyobb meccseAleksandar Pavlović a Bayern München hivatalos oldalának adott interjút.

Májusban lesz csak 20 esztendős, de Aleks már most a csapat egyik legjobban teljesítő középpályása. Ebben a szezonban robbant be és maga mögött hagyva mandulagyulladását, újra nagy segítségére lehet szülővárosa klubjának.

Habár az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-visszavágón csak a cserepadon számíthatunk rá, a Bayern médiastábja így is megkérdezte Európa legnagyobb klubsorozatának végjátékáról és arról is, milyen erőnléti állapotban van.Várnia kell a válogatottban való bemutatkozásra, a Bayern fiatal  középpályásának | Goal.com Magyarország

Még várnia kell a bemutatkozásra Pavlónak.

Az Arsenal elleni visszavágóról: Minden mérkőzést meg akarok nyerni. Ez az egész csapat célja is a hátralévő meccsekre. Természetesen külön várom az Arsenal elleni találkozót, hiszen ez lesz karrierem legnagyobb összecsapása. A feszültség és a várakozás tökéletes kombinációját érzem és magabiztos vagyok, hogy továbbjutunk.

Arról, hogy mi kell a továbbjutáshoz: Ugyanazzal a szenvedéllyel és energiával kell futballoznunk, mint az odavágón. Ha így lesz, akkor a csapat kvalitásával bármely ellenfelet képesek lehetünk megverni. Nyilván az Allianz Arena drukkerei is nagyon fontos részei lehetnek az esetleges sikernek. Velük a hátunk mögött akarunk bejutni a legjobb négy közé.

Az erőnlétéről: Rendben vagyok. Rendkívül boldog voltam, hogy visszatérhettem a pályára a Köln ellen. Mostantól a célom az, hogy tovább dolgozzak és segítsem a csapatot. Teljesen mindegy, milyen poszton és az is mindegy, hogy a pályán vagy azon kívül. Mindent beleadok és meg akarom szilárdítani a helyem itt.Aleksandar Pavlovic vom FC Bayern München will zur EM 2024 | Fußball News |  Sky Sport

A Köln ellen kezdőként 80 percet játszott.

A válogatott meghívóról és a betegségéről: A behívás pillanata hihetetlen volt. Nagelsmann úr felkeresett engem. Nagyon büszke voltam a hír hallatán. Jót beszélgettünk. Ismertük már egymást, hiszen amikor itt volt, edzettem a felnőttekkel. Nagyon sajnáltam, hogy ki kellett hagynom a válogatott mérkőzéseket, mert már utazásra készen álltam. De gyorsan rájöttem, hogy csakis a visszatérésre kell fókuszálnom. Most pedig már a Bayernnel előttünk álló feladatokra összpontosítok, hogy újra kiérdemeljem a meghívót.

Az elmúlt hónapokról: Nem csak az egész életem legintenzívebb, hanem legcsodálatosabb időszaka is ez volt. Minden pillanatát kiélvezem ennek a szezonnak. Nagyszerű dolog ezekkel az elképesztő csapattársakkal játszani annál a klubnál, amit szeretek.

Arról, hogy kire nézett fel leginkább, amikor először felkerült a nagyokhoz: Őszintén mondom, hogy mindenkire, mert ebben a keretben minden egyes játékos világklasszis. Rengeteget tanulhatok tőlük. Mindenki, beleértve az edzői stábot is, melegen fogadott és sokat segített nekem.

Pavlović: Ez lesz karrierem legnagyobb meccse
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top