Vezetőség és stáb

„Viccnek is rossz!” | Hoeneß és Kahn nem ápol felhőtlen kapcsolatot egymással



Christian Falk ezúttal a Bayern egykori és jelenlegi elnökéről Uli Hoeneßről és Oliver Kahnról írt a Bild egyik exkluzív cikkében.

Korábban egymásnak, most viszont előbb a nyilvánossághoz szólva mondja el a véleményét a tavaly a Bayern élére álló Oliver Kahn és a tiszteletbeli elnök, Uli Hoeneß – állítja Christian Falk, a Bild újságírója.

Falk híres arról, hogy igyekszik felkavarni az állóvizet a Bayern München háza táján. Ezt ezúttal annak az apropóján tette, hogy egy liga által kitalált ötlet minimálisan, de megbolygatta Kahn és Hoeneß kapcsolatát.

Mint ahogy arról már írtunk, a legendás kapusból lett vezérigazgató nyitott a sokak által ellenzett playoff-rendszerre, amelyet a liga vezetősége szívesen bevezetne a bajnokságban. Uli tegnap egy osztrák műsorban reagált Kahn gondolatmenetére:

Kahn azt mondta, hogy nyitott rá? Ez az ő véleménye, nem az enyém. Szerintem viccnek is rossz. Ez az ötlet csak a Bayern ellen van. Nem az izgalom növelése a cél. A DFL új vezetője éjjel-nappal azon filózik, hogyan törje meg a Bayern dominanciáját. Vicc.



Uli Hoeneß and Oliver Kahn know what makes up the DNA for Bayern Munich players - Bavarian Football Works

Balról jobbra Hainer, Uli és Kahn

Kahn mindenképpen szeretne független maradni a Bayern München igazgatótanácsának elnökeként és nem szeretné, hogyha a korábbi vezető, Uli Hoeneß beleszólna a munkájába. A playoff-kérdés mellett Hoeneß korábban azt is nyilvánosan kritizálta, ahogyan a jelenlegi vezetés képviselte magát a legutóbbi éves közgyűlésen.

Hoeneß szeretné, ha Kahn többször kérdezné meg őt a fontosabb témákkal kapcsolatban. A Bild szerint a Titánnak azonban klubelnök, Herbert Hainer a legfőbb kapcsolati pontja.

Ők ketten sokszor beszélték már át a playoff-rendszer ötletét és tisztában vannak azzal, hogy a Bayern sorozatos bajnoki címei árthatnak a liga megítélésének. Ez láncreakciót generálhat: a német bajnokság elvesztheti legjobb játékosait, ezzel arányosan pedig a nézők száma és a bevétel is csökkenhet.



Ráadásul Falk szerint Karl-Heinz Rummenigge is Kahn és Hainer oldalán áll. Kalle többször is kijelentette már a sajtónak, hogy bármennyire is szereti a csapatot, szerinte sem tenne jót a Bundesligának, ha a Bayern ismét megnyerné a bajnokságot.

Falk hozzáteszi, a Bayern teljes vezetőségi kara meg volt lepődve, amikor Hoeneß tegnap a Servus TV egyik adásában megszólalt a playoff-témával kapcsolatban.

via @iMiaSanMia

„Viccnek is rossz!” | Hoeneß és Kahn nem ápol felhőtlen kapcsolatot egymással
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top