Átigazolási hírek

BILD: Tanguy Kouassi a Bayern München játékosa lesz



UPDATE: A BILD és a Sport BILD információi szerint a Bayern München bebiztosította magának Tanguy Kouassi leigazolását. A francia RMC Sport szerint a játékos stabil környezetre vágyik és ötéves szerződést köt a bajorokkal. A PSG védőjét már a tavalyi, U17-es dublini EB-n is figyelte Marco Neppe, a bajorok megfigyelési részlegének vezetője.

Előzmény:

Az átigazolási hírek egyik gyűjtoldalaként szolgáló fussballtransfers.com saját információi alapján hozta szóba a Bayernt a PSG 18 éves belsővédőjével, posztja egyik legnagyobb tehetségeként nyilvántartott Tanguy Kouassival.

Ez eddig nem is lenne annyira érdekes, ha nem írtak volna már konkrétabb fejleményekről is. A szerkesztőség a PSG proficsapatában is bemutatkozó, és a BL-ben is jászó spíler környezetéből úgy értesült, hogy a müncheniek kapcsolatba léptek a sráccal és be is mutatták neki az első ajánlatukat.

A párizsi klub hiába próbálta meg meghosszabbítani a sajátnevelésű Kouassi nyárig hatályos szerződését, a fiatal U-válogatott játékos nemet mondott rá és ingyen távozhat Franciaországból. Érdeklődőből természetesen nincs hiány, a topklubok mellett Németországból a Dortmund, a Gladbach és a Lipcse is említésre került vele kapcsolatban.

Kouassi a hatos poszton is bevethető, ami passzol abba az elképzelésbe, ami pár hete jelent meg a sajtóban, azaz: A Bayern olyan fiatal játékost keres, aki védekező középpályásként és belsővédőként is tud játszani. Ezekben a pozíciókban Jerome Boateng, Javi Martínez és Corentin Tolisso jövője erősen kérdéses. Ami Kouassi mellett szól: Ingyen mozdítható. Csak őt kell meggyőzni. A Bayern keresi a fiatal tehetségeket.  Játéklehetőség szempontjából viszont lehet, hogy Tanguynak nem pont München lenne a legmegfelelőbb megoldás…

BILD: Tanguy Kouassi a Bayern München játékosa lesz
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top