Akadémia

FCB II: Megszakadt a remek széria, sima vereséget szenvedtünk Zwickauban



A Zwickau otthonában lejátszott harmadosztályú bajnokin megszakadt a Bayern II három mérkőzéses győzelmi szériája, ugyanis az FSV 1-0-ás félidő után végül 3-0-ra verte és előzte meg Sebastian Hoeness csapatát a táblázaton.



🔴 Bayern: Früchtl – Yilmaz (57. Daniliuc), Feldhahn, Senkbeil, Köhn – Dajaku, Kern, Singh, Batista-Meier (57. Zirkzee) – Zylla (82. Will), Wriedt

🔄 Padon végezték: Wagner, Mayer, Rochelt, Franzke

🆚 Zwickau: Brinkies – Godinho, Handke, Hehne, Lange – Schröter (71. Mäder), Jensen (84. Wimmer), Reinhardt, Viteritti – Huth (76. Wegkamp), König

Gólok: 1:0 Jensen (45.+1.), 2:0 Huth (46.), 3:0 Jensen (55.)

A Braunschweig elleni győzelemhez képest öt változás történt a keretben – például a Süle sérülésével potenciális profikeret-jelöltté vált (?), pár napja szerződést hosszabbító Mai térdproblémák miatt nem léphetett pályára, Cuisance és Davies is hiányzott. Ott volt viszont Batista-Meier és Zylla, utóbbi előtt a 12. percben adódott egy lehetőségecske. A hazaiak egyre több lehetőséget dolgoztak ki, ám az első lehetőségüket, egy büntetőt, mellérúgták. Később a túloldalon elmaradt egy jogos tizi, amely fontos lett volna a kisbayern számára, ugyanis az első félidő hosszabbításában a hazaiak Jensen távoli lövésével megszerezték a vezetést.



A második játékrész első pár másodpercében villámgólt kapott a bajor alakulat: Huth egy szöglet utáni szituációból növelte a Zwickau előnyét. Ezt követően szinte végig náluk is jegyezhettük fel a helyzeteket, Früchtlnek parádéznia is kellett. A végeredményt az első találat szerzője, Jensen biztosította be az 55. minutumban, a Bayernnek nem volt már esélye a pontszerzésre.

A mérkőzés összefoglalóját ezen a linken tekinthetitek meg.

A következő meccsre október 28-án, a Waldhof Mannheim kerül sor a Grünwalderben. 

FCB II: Megszakadt a remek széria, sima vereséget szenvedtünk Zwickauban
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top