Bundesliga

„A saját életünket nehezítettük meg; A Spurs ellen jobbak leszünk” | Reakciók: Paderborn 2-3 Bayern



A Paderborn elleni szűkös győzelmet követő reakciókból kiderült, a Bayernesek sem elégedettek a mutatott produkcióval, de a Tottenham ellen már törekednek a javulásra.


🔴 Niko Kovac: Ezt a meccset nem így képzeltük el. A lehetőségeink megvoltak, hogy már az első félidőben eldöntsük a mérkőzést. Nem tettük, aztán úgy alakult a meccs ahogyan alakult. Mindig nehéz, és az ilyen meccsekben mindig benne van, hogy a végén pórul jár az ember.

🔴 Joshua Kimmich: Nem voltunk ma jók. Az első félidő egy nyitott küzdelem volt részünkről sok nagy lehetőséggel. Igazából már a félidőben kettővel, hárommal kellett volna vezetnünk.A második félidőben viszonylag hamar megszereztük a második gólt, onnantól már lefutottnak kellett volna lennie. Erre visszahoztuk az ellenfelet a meccsbe és a saját életünket nehezítettük meg. Az egész meccsen hiányzott az a dominancia amit szerettünk volna.

🔴 Serge Gnabry: Nem sikerült lezárnunk a mecset. Az első gólunk után sok nagy helyzetünk volt, hamarabb meg kellett volna szereznünk a második gólunkat. A második félidőben rengeteg lehetőségünk volt végleg eldönteni a mérkőzést, de mindig hiányzott a jó befejezés. A Tottenham ellen teljesen más lesz. Természetesen ott jobban kell majd játszanunk, de biztos vagyok benne, hogy összeszedjük magunkat és egy jó meccset fogunk játszani velük.

🔴  Philippe Coutinho: Ahogy mindig is mondtam, a Bundesliga egy topbajnokság. A Bundesligában mindig intenzívek a mérkőzések és bármi megtörténhet. Örülünk, hogy megnyertüka meccset és ezzel az első helyre kerültünk. Továbbra is keményen kell dolgoznunk, hogy megtartsuk ezt a pozíciót.

🔴 Hasan Salihamidzic: A Paderborn 90 percen keresztül nyomott. Nem sikerült úgy kontrollálni a középpályát, ahogyan azt megszokhattuk. Fejlődnünk kell, ha Londonban is talpon akarunk maradni.

🆚 Steffen Baumgart: Úgy gondolom sok mindent megcsináltunk abból, amit a meccs előtt elképzeltünk. Ahogyan a fiúk ma játszottak az nagyszerű volt, de nincs mit tenni, nem volt elég. Valahogy mindig hiányzik egy két apróság. De nekünk az a legfontosabb, hogy úgy játszunk ahogyan szeretnénk. Eltekintve az eredménytől a csapat nagyszerűen teljesített ma. Nem akárki ellen játszottunk. Túl sok gólt kaptunk de jól teljesítettünk így fogunk továbbra is játszani.



„A saját életünket nehezítettük meg; A Spurs ellen jobbak leszünk” | Reakciók: Paderborn 2-3 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top