Átigazolási hírek

Kabak a Milanhoz, De Ligt a Juvéhoz közel? Sané „nem akar” visszatérni a ligába?!

A Bayernnel szóba hozott játékosokkal kapcsolatos update, illetve pletyka egy olasz tehetségről.

Bár hivatalosan még csak július 1-jén kezdődik az átigazolási időszak, a Bayern már 115 millió eurót áldozott a jövő évi keretére – Pavard 35, Lucas Hernandez 80 millió euróért érkezik. Más kérdés, hogy Hummels, Rafinha, Ribéry, Robben, James távozása és Sanches illetve Boateng várható lelépése ellenére más játékost egyelőre még nem szerződtetett a klub – az állítólagos célpontok ügyében sem áll annyira jól Uliék szénája.

Ozan Kabak: A Galatából Stuttgartba igazoló, fél év alatt a Bundesliga év berobbanójának megnevezett 18 éves török belsővédőt tél óta hozzák szóba a Bayernnel – Hummels távozása után még nagyobb esélyt adtak arra, hogy a müncheniek élnek a 15 milliós kivásárlási záradékkal. Az olasz újságíró Gianluca Di Marzio és több különböző olasz forrás szerint azonban a Milan is komolyan érdeklődik iránta, állítólag konkrét ajánlatot is benyújtottak érte és őket tekintik most az elsődleges favoritként is. Az már biztos, hogy Kabak elhagyja a másodosztályba kerülő Stuttgartót – erősítette meg a sportigazgatójuk.

Timo Werner: A német Sky Sport információi szerint Timo Werner lehetséges átigazolása Leroy Sané döntésén múlik. A City támadója a Bayern elsődleges célpontja, de amennyiben nem sikerül őt megszerezni, úgy a Lipcse támadója jelenti majd az alternatívát a szélre és Lewandowski backupjaként.




Leroy Sané: Az angol The Sun pletykája szerint Leroy Sané közölte egy barátjával, hogy nem akar visszatérni Németországba. A City német szélsőjét új szerződéssel marasztalnák az angolok, a Bayern pedig gyakorlatilag a Ribéry utódjaként számítanának a 23 éves szélsőre. A hír valóságértékéről természetesen nem tudunk fixen nyilatkozni, de nem lenne meglepő: Ahogy arról beszámoltunk, a Sky-os Torben Hoffmann régóta állítja, hogy Sané egyáltalán nem akar visszatérni a Bundesligába, ezt a hírt eleinte sok pletykalap csak viccként kezelte, viszont a játékos döntésképtelensége, állásfoglalásának hiánya is ezt támaszthatja alá. Állítólag a felesége is ódzkodik attól, hogy Németországba igazoljon Leroy.

Matthijs De Ligt: A Bayernnel szóba hozott 19 éves holland belsővédőt Hummels távozása és Boateng várható átigazolása miatt hozták szóba a Bayernnel, illetve gyakorlatilag az összes európai topcsapattal. Az olasz Sky szerint azonban a legfrissebb Golden Boy a Juventus csapatát választotta és közel is állnak a felek a megegyezéshez, amellyel lezárulhat a játékos körülötti hírverés.

Emanuel Vignato: A „legfontosabb” veronai lap, a „La Arena” szerint a Bayern Münchent érdekli a Chievo 18 éves jobbszélsője, Emanuel Vignato és a német klub a játékos ügynökével is felvette a kapcsolatot. A lap szerint azonban a klub nem rögtön az első csapatba, hanem egyelőre a Bayern II-be tervezi beépíteni az olasz tehetséget.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top