Interjúk és nyilatkozatok

Lewandowski: Több támogatásra van szükségünk elől



A Bayern legutóbbi, védekezésre épülő mérkőzéseinek egyik legfőbb áldozata a csapat egyetlen klasszikus középcsatára, a gólkirály Robert Lewandowski volt, aki helyzetbe is alig tudott kerülni. A Hertha elleni meccs után hangot is adott elégedetlenségének.

„Elől több támogatásra van szükségünk! Természetesen a győzelemre is kell gondolni, sőt a következő meccset is kapott gól nélkül kell lejátszanunk. De a Hertha ellen kevésbé voltunk kreatívak középen. Ezért nem egyszerű számomra helyzeteket kialakítani. Ebben fejlődnünk kell!”

Robert természetesen tudja a góltalanság ellenszerét, őt pedig Thomas Müllernek hívják. A 29 éves sajátnevelésű játékos sorozatban negyedik alkalommal sem került be a Bayern kezdőcsapatába.

„Remélem, hogy Thomas hamarosan újra megkapja az esélyt és bizonyítani tudja, hogy tud segíteni a csapaton. Mindig fut előre, sok mozgást visz a játékba.”

Lewandowski legutóbb  február 9-én, a Schalke elleni bajnokin volt eredményes. Thomas pedig a Pool elleni hazai meccsen is eltiltását tölti. Nem biztos, hogy addig sokkal több játéklehetőséget kap Niko Kovactól.

Lewandowski: Több támogatásra van szükségünk elől
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top