Sajtótájékoztatók

James: Boldog vagyok itt, mindent meg akarok nyerni

Érkezése után egy nappal máris sajtótájékoztatón vett részt a kolumbiai – nem is akármilyen hangnemben beszélt jelenlegi klubjáról.


Az edzésekről: Örülök a kemény edzéseknek, ez velejárója a dolgoknak. Az elmúlt hetekben egész jól felkészültem, tudni fogom tartani a lépést.

A jövőjéről: Tudom, hogy sok a pletyka. De boldog vagyok itt, ez a jelenem és csak az FC Bayernre gondolok.

Az első szezonjáról: Ha visszatekintek a Bayernnél eltöltött első évemre, akkor nagyon elégedett vagyok. Az új szezonban címeket akarok nyerni a Bayernnel, mindent meg akarok nyerni.

A szerződése meghosszabbításáról: Miért ne? Ez egy jó lehetőség, el tudom képzelni, hogy éveken keresztül az FC Bayernnél maradjak. Ez egy nagyszerű klub, amely a bizalmával szavazott meg engem.

A BL-győzelemről: Azt hiszem mindenképp lehetőségünk van a Bajnokok Ligája megnyerésére. És ez is a célom. Nagy átigazolások nem szükségesek hozzá, nagyon egységes keretünk van, amellyel bármi lehetséges. Feltételenül meg szeretném nyeri az FC Bayernnel a Bajnokok Ligáját.

Kijelenthetjük tehát, a kolumbiai srác abszolút a Bayernre fókuszál és jelenleg nincsnek távozással kapcsolatos gondolatai. Gracias Rodriguez. James Rodriguez.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top