Válogatott

Wagner visszavonult a válogatottságtól! – „A Bayern a legfontosabb”

A Bayern támadója kifejezte a Jogi Löw döntése iránti csalódottságát.


Sandro Wagner máris reagált Jogi Löw azon döntésére, miszerint a szövetségi kapitány nem válogatja be őt Németország bő VB-keretébe sem, a 30 éves csatár azonnali hatállyal visszamondta a válogatottságot. 

A 17 meccsen 9 gólt szerző és gólpasszt adó Wagnert annyira mélyen érintette a csalódás, illetve Jupp beszéde és a társak támogatása, hogy az edzésen el is hullajtott pár könnycseppet. „Ezt nem tudom felfogni. Ha rajtam múlt volna, ott lennél Sandro!” – mondta elismerően neki Heynckes, majd a társak megtapsolták, Lewandowski is vígasztalta a támadót.

Wagner a BILD-nek: Azonnali hatállyal visszalépek a német válogatottól. Világos volt számomra, hogy az én nyitott, őszinte és lényegretörő stílusom nem passzol össze az edzői stábbal. A srácaimnak csak a legjobbakat kívánom Oroszországban, remélem világbajnokként fognak visszatérni. (…) Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok csalódott. A VB nagyszerű dolog lett volna. (…) Természetesen annyira komolyan nem tudom venni, mint mondtam az életben vannak sokkal fontosabb dolgok a focin kívül. (…) A gyermekeim nagyon örülni fognak, hogy a nyár folyamán sok időt töltök el velük. (…) A szakmai karrierem legfontosabb tényezője természetesen az, hogy újra annál a Bayern Münchennél játszom, amelyet szeretek.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top