Bajnokok Ligája

Stílusosan zártuk a csoportkört! | Összefoglaló: Bayern 3-0 Barcelona



A Bayern München a hatodik csoportmeccsen is győzni tudott, így 100%-os teljesítménnyel jutott az egyenes kieséses szakaszba.

A találkozó előtt általános vitatéma volt, hogy a Bayern miképpen fog felállni a győzelemért hajtó Barcelona ellen – hiszen Nagelsmann csapata már az előző fordulóban bebiztosította a csoportgyőzelmet. Végül a lehető legjobb kezdő startolt. Musiala, Sané és Coman együtt volt a pályán, a védelembe pedig visszakerült Süle.



Image

A bajorok csak az első negyedóra után tudták teljesen átvenni a kezdeményezést. Mindkét csapat közel járt a gólhoz, majd a 34. percben megtört a jég: Thomas Müller fejelt gólt a kapu torkában, miután Lewandowski kiválóan készített neki elő. Ez volt Müller 50. találata a kupasorozatban.

Nem sokkal később Sané eresztett el egy bombát távolról és védhető is lett volna a kísérlet, ter Stegen azonban hibázott és ezzel már kettő volt a csapatok közt.



Image

A kegyelemdöfés a szünet után döfődött a katalánok szívébe: Jamal Musiala is gólt szerzett, kiütve ezzel a Barcelona csapatát a BL-ből. Xavi együttese az Európa-ligában folytatja jövőre, a Bayern viszont csoportelsőként vár ellenfelére a hétfői sorsoláson.

A következő mérkőzés szombaton lesz, méghozzá a Mainz ellen a Bundesligában.

Stílusosan zártuk a csoportkört! | Összefoglaló: Bayern 3-0 Barcelona
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top