Támogatás

Tisztelt olvasóink!

Hosszú idő után arra az elhatározásra jutottunk, hogy teret engedünk az olvasói támogatásoknak.

Mivel az idő nekünk is pénz, és rengeteg időt töltöttünk, töltünk és szeretnénk is még eltölteni a kedvenc csapatunkkal kapcsolatos hírek minőségi közlésével, ezért szeretnénk Nektek lehetőséget nyújtani arra, hogy egy minimális összeggel motiváljátok a munkánkat – ha elégedettek vagytok vele.

2012 decembere óta vagyunk a piacon. A korábbi platformokat (tumblr, blog) nem számolva a jelenlegi, 2014 októberében indult bayernszektor.hu honlapunkon több, mint 3300 cikket írtunk és osztottunk meg, ezenkívül több, mint 4500 (hírrel párosított) képet tettünk fel facebookra, emellett szintén több ezer poszttal, hírrel, érdekességgel, egyedi képekkel, egy kis humorral próbáltuk meg a magyarajkú Bayern drukkerek tájékozottságát a tőlünk telhető legjobb minőségben, egyedi mértékben kielégíteni.

Reméljük, hogy sokáig lesz még lehetőségünk csinálni ezt. Ezért is fordulunk most mi, Ti hozzátok. Ahhoz a több ezer olvasóhoz, aki nap mint nap olvas minket.

Patreonon, a világ legnépszerűbb közösségi támogatói platformján két különböző kategóriát hoztunk létre a támogatásunkra:

– Egy havi 2 dolláros támogatást (kb 600 ft), amit szolidaritásból hoztunk létre. A támogatóink neveit feltüntetjük a weboldalunkon is.
– Illetve egy havi 5 dolláros támogatást, (kb 1500 ft), amellyel a komolyabb hangvételű cikkeket olvashatjátok el pár nappal előbb a többieknél. A támogatók neveit kiemelve fogjuk feltüntetni az oldalunkon.
Ha úgy tapasztaljuk, hogy elegendő szándék van a munkánkhoz való támogatásra, szeretnénk az oldalon lévő hirdetéseket minimálisra, akár nullára csökkenteni.

Cégek, vállalkozók, tartalomgyártók számára is szívesen nyújtunk ellenszolgáltatást – ha a témához közvetlenül vagy közvetetten kapcsolódó termékedet, szolgáltatásodat vagy tartalmadat szeretnéd hirdetni nálunk, amivel tudunk azonosolni, írj nekünk egy üzenetet emailben. Nincsenek nagy igényeink, biztosan meg fogunk tudni állapodni.

Ugrás a támogatói felületre. 

To Top