Interjúk és nyilatkozatok

Lucas első interjúja németül – „Egy család vagyunk, a rajongók is lenyűgözőek”



Lucas Hernandez alig egy éve tagja a Bayern Münchennek, máris megtette az első interjúját németül. A Magenta Sportnak adott beszédéből úgy tűnik, hogy a korábbi pletyikkel ellentétben nem áll szándékában távozni.

A személyiségéről: A pályán nagyon koncentrált, fókuszált vagyok, mindig maximumon játszok, mindig győzni akarok. A magánéletben nagyon nyugodt és barátságos típus vagyok.

Hol játszik szivesebben és mit gondol a rugalmasságról: Nekem mindegy, hogy hol. A válogatottban a balszélen játszom, itt a Bayernben pedig ott, ahová az edző helyez. A rugalmasság fontos, mert az edzőnek több opciója van. Flexibilisnek kell lenni, ez egy topklub játékosaként előfeltétel.

Az első bayernes benyomásairól: Az első gondolatom az volt, hogy wow. Itt minden egy kicsit nagyobb, mint az Atleticonál. A Bayern egy különleges, nagy klub. Egy család vagyunk, a rajongók is lenyűgözőek.

A Bundesligáról: A Bundesliga számomra a világ három legjobb bajnoksága közé tartozik. Ez egy nagyon-nagyon fizikális liga, sokkal több fizikum kell, mint Spanyolországban. A játék itt is intenzív és gyors, de Spanyolországban valamivel technikásabb.

Report: Lucas Hernandez wants PSG transfer - Bavarian Football Works



A Németországba való beilleszkedésről: Jó, jó, nagyon jól sikerült. Jól beilleszkedtem – München egy szép város, szép parkokkal és nagyon jó éttermekkel. A családom és én szeretünk itt lenni.

A szabadidős tevékenységeiről: A szabadidőmben a fiammal játszom, pingpongozunk, csinálunk ezt-azt. Előszeretettel PlayStationozök, de nem túl sokat (nevet).

Pár tetoválásáról és a jelentéséről: A karomon van egy harcos és egy tábornok, Achilles és Julius Caesar, mert egy harcos vagyok a pályán. A felkaromon van egy védőangyal, mellette pedig a családtagjaim nevei.

A német nyelvről: Ez az első interjúm németül. Nagyon különleges, mert nagyon sokat gyakoroltam a tanáraimmal. A német nyelv nagyon-nagyon fontos nekem, a kultura és a beilleszkedés miatt is. A német egy nagyon-nagyon nehéz nyelv, de lassan, lépésről lépésre tanulom.

A Mia san Mia jelentéséről: Számomra azt jelenti, hogy egy család vagyunk.

Az interjút és Lucas Hernandez német tudását saját magatok is megtekinthetitek. 🙂 Szép teljesítmény tőle!

Lucas első interjúja németül – „Egy család vagyunk, a rajongók is lenyűgözőek”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top