Átigazolási hírek

Calciomercato + Di Marzio: A Bayern érdeklődik Rodriguez iránt

Nem először kerülhet szóba Münchenben a chilei felmenőkkel rendelkező svájci játékos.


Az olasz Calciomercato exkluzívnak vélt információi szerint a Bayern érdeklődik az AC Milan játékosa, Ricardo Rodriguez iránt.

A még mindig csak 25 éves svájci balbekk elengedését állítólag Gennaro Gattuso, a milánóiak vezetőedzője sem ellenezné. A müncheniek esetleges hívó szava mellett szólhat, hogy Rodriguez 2012 januárja és júliusa között együtt focizott Hasan Salihamidziccsal a Wolfsburgban, illetve németországi időszakában is számtalanszor hozták szóba őt a Bayernnel.

Ricardo a Milan idei meccsének nagyrészét végigjátszotta: 47 tétmeccsen 4 gólt lőtt és 2 gólpasszt adott, 2021-ig szóló szerződés köti az EL-ben induló olaszokhoz. Mellette szólhat, hogy egy sorral feljebb, de akár a védelem közepén is képes játszani, ezáltal Niko Kovac három/ötvédős rendszerében is rugalmasan bevethető lenne.

További részlet, hogy Kovac állítólag az Interben focizó honfitársától, Ivan Perisictől is kért ki infókat a ballábas játékosról, aki a távozás előtt álló Juan Bernatot pótolhatná a Bayernben.

UPDATE:

A Calciomercatonál már jóval hitelesebb forrásnak számító Gianluca Di Marzio szerint is érdeklődünk a svájci védő iránt, de a szintén érdeklődő Dortmunddal együtt csak a játékos ügynökével vettük fel a kapcsolatot, a Milannal még nem voltak megbeszélések. Az olasz átigazolási guru szerint a piros-feketék 15 millió euró körüli összegre taksákják Rodriguez árát.

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Ricardo Rodriguez – Skills & Goals 2017/2018″ class=”out”]

[/toggle]
[/toggles]



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top