Egyéb

Lewa az ügynökcseréről: „Semmi köze a Realhoz”. Valóban? Teljes interjú, videóval

Lengyel sztárcsatárunk a Skynak tett nyilatkozatában reagált az ügynökcseréjére és a Reallal kapcsolatos pletykákra.

– „A Real felől semmit nem hallott?” – „Én nem. Nem.”


Robert Lewandowskit a Hertha elleni meccs után a róla megjelent átigazolási pletykákról kérdezték. Mivel a sajtóban megjelent rövid, szöveges „cáfolat” nem igazán tükrözi a valós változatot, ezért a Bayern szurkolók tájékozottsága érdekében rendelkezésre bocsájtjuk az interjú egészét videós formában is. Egy-két jelentéktelen részlet félrehallássa kivételével megpróbáltuk az egyébként határozottabban nyilatkozó Lewa maszlaggá vált beszédét is egy az egyben átadni, a hangsúly úgyis inkább a lengyel csatárunk gesztusain van, amikor a Real Madriddal kapcsolatban kérdezték. Egyébként a BILD meccs előtti felkérésére sem Uli Hoeness, sem Karl-Heinz Rummenigge nem akarta kommentálni a témát. Pedig akár egyetlen mondattal, végleg elintézhették volna a pletykákat. Csakúgy mint Robert.


A nyilatkozat teljes változata – Lewandowski gesztusaival együtt – így szól:

▪ Az ügynökcserére azért került sor, mert egy átigazolást kell elősegítenie?
▪ Nem, egyáltalán nincs köze hozzá, és azt hiszem ez, ebben a pillanatban, mint elmondtam, ezek a Real-spekulációk néha viccesek, de mint mondtam nem is érdekelnek. És mint mondtam semmi köze hozzá.
▪ A Real Madrid felől semmit nem hallott?
▪ Én nem. Nem.
▪ Az új ügynöke sem?
▪ Azt nem tudom. De mint mondtam semmi köze hozzá és e-e-ebben a pillanatban semmi köze nincs hozzá. Azt hiszem, minden ami az újságokban és a médiában áll és az is, amire sok ember, jóra és szépre (?) gondol és amiről írnak az engem nem érdekel.

 Ezek után pedig mindenki gondoljon arra, amire csak akar… vagy amihez ragaszkodik.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top