Bajnokok Ligája

BL, 2. forduló: Atletico Madrid 1-0 Bayern München

A hazaiak nagyon kellemetlen játékkal törtek borsot a bajorok orra alá.

fcbhippo-largesixteentonine-1

Kínkeserves mérkőzésen szenvedte el idénybeli első vereségét a Bayern München, Carlo Ancelotti csapata az Atletico Madrid otthonában kapott ki 1-0-ra. Bár a matracosok becenévre hallgató együttes mellett a bajoroknak is voltak lehetőségeik a gólszerzésre, Simeone játékosai összességében nagyon szervezetten teljesítve folytották meg a németek játékát. A találkozót a Bayern kezdte jobban, viszont 20 perc elteltével a hazaiak vették át az irányítást és a magasan feltolt védelmükkel teljes zavarba hozták Alonsoékat. Fernando Torres kihasználatlanul maradt 100 százalékos helyzete után a 35. percben Carrasco vitte be a végül győztes gólnak bizonyuló találatot, amelyet az utolsó percekben Griezmann növelhetett volna, amennyiben a Vidal érthetetlen szabálytalansága után megítélt büntetőből nem lövi lécre a játékszert. Az Atletico megérdemelten győzött, a Bayern pedig csak tanulhat a mérkőzésből és a játék összképéből.

A csoport másik mérkőzésén a Rostov és a PSV 2-2-es döntetlent játszott, így a Bayern két kör után a második helyen áll. A következő BL-találkozót október 19-én, Hollandiában abszolválja majd a müncheni klub.





1-0 Carrasco (35′)


Atlético Madrid – FC Bayern 1:0 (1:0)

Atlético Madrid Oblak – Juanfran, Savic, Godín, Filipe Luis – Saúl, Koke, Gabi, Carrasco (71. Gameiro) – Griezmann (90.+1 Partey), Torres (80. Gaitán)
Cserék Moreira, Correa, Hernández, Vrsaljko
FC Bayern Neuer – Lahm, Boateng (62. Hummels), Martínez, Alaba – Xabi Alonso – Thiago (66. Kimmich), Vidal – Müller (59. Robben), Lewandowski, Ribéry
Cserék Ulreich, Rafinha, Sanches, Coman
Játékvezető Szymon Marciniak (Lengyelország)
Nézőszám 59.000 (teltház)
Gólok 1:0 Carrasco (35.)
Sárga lapok Saúl / Lahm, Thiago, Boateng, Vidal


Atletico – Bayern statisztika | eredmenyek.com


A mérkőzés hosszú összefoglalója:

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top