Rendeld meg a 2022-es naptárunkat

Kedves Olvasóink!

A 2022-es év közeledtével úgy döntöttünk, hogy eleget téve korábbi vágyunknak, készítünk nektek egy egyedi, hamisítatlan Bayernszektoros használati tárgyat – a naptárszezon miatt egy kalendáriumra esett a választásunk, amelyet az egyelőre még gyerekcipőben járó webshopunkban tudtok A3-as és A4-es méretben megrendelni.

A termék ára több dologból tevődik össze: a megbízottunk és a szállítás költségeit, valamint a naptárba és az oldalba belefektetett munkánkat is tartalmazza – amellett, hogy egy egész évben hasznos és dekoratív dolgot kaptok, a mi tevékenységünket is tudjátok támogatni ezzel.

Személyesen Kaposváron vehetitek át, viszont csak banki átutalást követően tudjátok megvásárolni – fontos, hogy a közleményben tüntessétek fel a megrendeléskor kapott egyedi azonosítót, hogy biztosan be tudjunk azonosítani benneteket (ha véletlenül elmarad, is utána tudunk járni). Ha ez megvan és a gép elé kerülünk, értesítő emailt küldünk, majd el(ő)készítjük és a lehető leghamarabb feladjuk nektek postán a naptárat. Ez természetesen függ a beérkezett rendelések számától és egyéb tényezőktől is.

Külföldi rendelés vagy egyéb kérdés miatt írjatok a bayernszektorshop kukac gmail.com-ra. További infók és rendelés a webshopban!

Köszönjük és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk minden Bayern-drukkernek!

To Top