Bundesliga

„Mindenkinek gratulálunk, aki megvert minket” | Hoffenheim 4-2 BayernA Hoffenheim elleni vereség után a Bayern München vezetőedzője és játékosai nyilatkoztak a sajtónak.

2-0-ás előnyből végül 4-2-re veszített a Bayern és a Bundesliga harmadik helyén zárt. Ez volt az utolsó bajnoki mérkőzés és véget ért a szezon. Thomas Tuchel utolsó meccs utáni reakcióit és a kapusunk, második számú csapatkapitányunk és egyik védőnk nyilatkozatait olvashatjátok.

Itt tudjátok elolvasni az összefoglalót!

Vereséggel ért véget a Tuchel-éra | Hoffenheim 4-2 BayernThomas Tuchel

A meccsről: Nagyon jól kezdtünk, de 15-20 perccel később elkezdtünk egyéni hibákat véteni. A második félidőben ugyanez játszódott le. Rengetegszer veszítettünk labdát és visszaengedtük az ellenfelet a mérkőzésbe. Nagyon rosszul védekeztük le a gólokat és odaadtuk nekik ezt az összecsapást. Ismét egy teljesen felesleges vereséget szenvedtünk.

A vereség konkrét okairól: Van egy magyarázatom, de ez nem tartozik a nyilvánosságra.

A vereségekről: Stuttgartban megvolt a lehetőségünk, hogy simán előttük maradjunk a tabellán, de a végén elbuktunk. Heidenheimben ugyanez történt. 3-0, 4-0, 5-0 is lehetett volna az a találkozó, de végül 3-2-re kikaptunk. Ma ugyanez történt. Túl gyakran fordul elő ehhez hasonló.

Aleksandar Pavlović sérüléséről: Kifordult a bokája. Münchenbe hazaérve vizsgálatokon esik majd át és majd kiderül, hogy mennyire súlyos a dolog.Wir brauchen nicht über ungelegte Eier sprechen": Angefressener Thomas  Müller beendet Interview vorzeitig | Goal.com Deutschland

Mások

Thomas Müller: Mindenkinek gratulálunk, aki megvert minket idén, beleértve az új német bajnokot. És ezt tisztelettel mondom. Mostantól magunk mögött hagyjuk ezt az egészet. Szeretném elfelejteni ezt a szezont és minél hamarabb el akarom kezdeni az újat. Talán csapatként nem volt köztünk összhang, talán más típusú játékosokra lett volna szükségünk, de lehet, hogy az edzőnek kellett volna máshogy csinálnia valamit. Mindenki, aki részt vett ebben az idényben, felelőés azért, hogy újra kell kezdenünk mindent egy új edzővel. Szeretnék köszönetet mondani az edzői stábnak, mindent beleadtak.

Manuel Neuer: Hullámvölgyek és hullámhegyek meccse volt ez. Ez az egész szezonra is jó leírás. A mai meccs éppen ezért tökéletesen átadta, ami történt az idényünkben. Másodikkén takartunk végezni, de ez nem jött össze. Csalódottak vagyunk, nagyon nehéz ezt megemészteni. Újra kell kezdeni mindent, nem folytatódhatnak így tovább a dolgok. A folyamatosság hiánya a legnagyobb problémánk. Mindenki felelős.Image

Matthijs de Ligt: Nehéz konkrétan kijelenteni a vereség okait. Nagyszerűen startoltunk, mi irányítottuk a meccset, aztán hirtelen feladtuk 2-1-ről. Tudtuk, hogy a Hoffenheimnek van esélye az európai szereplésre és a stadionjukban komoly hangulat lesz. Egy bedobásból kaptuk az egyenlítést, azután pedig összeomlottunk. Az egész szezonban ilyen szituációkat éltünk át. Elkezdtünk jól focizni, hogy aztán megálljunk. Nagyon nem örülök annak, ahogyan ez az év alakult. Ha nem nyersz trófeákat a Bayernben, az már rossz, nemhogy harmadikként végezni.

„Mindenkinek gratulálunk, aki megvert minket” | Hoffenheim 4-2 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top