Kölcsönjátékosok

Nübel legnagyobb védései a Stuttgartban | VIDEÓVideón kölcsönkapusunk legjobb megmozdulásai!

Alexander Nübel az előző években nem sokszor vett részt a Bayern München edzésein. 2021 és 2023 nyara között a Monacónál védett kölcsönben, tavaly óta pedig a Stuttgart együttesében szerepel. Nem kérdés, ez utóbbi kölcsönkaland egyelőre sokkal jobban alakul, mint az előző.

Alex a Bundesligában fejlődik, ráadásul ezt egy Bajnokok Ligája-részvételért hajtó gárdában teszi. Sebastian Hoeneß irányításával a Bayern mögött négy ponttal a harmadik helyen állnak, hat egységgel megelőzve a Borussia Dortmundot.AS Rom und Sporting an Verpflichtung von Alexander Nübel interessiert | Transfer Centre News | Sky Sport

Kapusstatisztikákat tekintve egyik kategóriában sincs a legjobbak közt, de összességében nagyon elégedett vele a klubja.

Természetesen ez a remek teljesítmény a csapat egészének érdeme, de Alex rendre beletesz a közösbe. Kapott gól nélküli mérkőzések számát tekintve a második helyen áll a leverkuseni Lukas Hradecky mögött és az általunk látott Stuttgart-meccseken mindig magabiztosan állt a kapuvasak közt.

A Sky hírei szerint a Bayern azt tervezi, hogy egy újabb idényre kölcsönadja őt a VfB-nek, de előtte meghosszabbítja szerződését. A legjobb forgatókönyv szerint miután Manuel Neuer 2025-ben visszavonul a klubtól, Alex átveszi a helyét első számú hálóőrként. De attól még nagyon messze vagyunk…

Addig is itt egy friss videó főhősünk legszebb megmozdulásairól a Stuttgart mezében!

Nübel legnagyobb védései a Stuttgartban | VIDEÓ
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top