Bundesliga

„Nem értem, az ellenfél hogy vesztett négyszer egymás után” | Sajtótájékoztató: Frankfurt-BayernThomas Tuchel az Eintracht Frankfurt elleni idegenbeli bajnoki előtt nyilatkozott a sajtónak.

A 13. fordulót skippeltük (és csak január végén pótoljuk be), most pedig következik a 14., amiben Németország egyik leghangulatosabb arénájába, a Frankfurt otthonába utazunk. Vezetőedzőnk ismertette a legfontosabb információkat a találkozót megelőző napon. A kezdőrúgás szombaton 15 óra 30 perckor lesz!A Union elleni meccs elhalasztásáról: Egy lépéssel előrébb akartunk lenni. Azt a feladatot tűztük ki, hogy fenntartsuk a lendületet. Ezúttal is ez lesz a terv, természetesen a győzelemre hajtunk. Intenzíven és agresszívan edzettünk. Ezt a pályán is meg kell mutatnunk.

Arról, hogy a halasztást előnyként fogják-e fel: Nem tudom, mennyire számít előnynek az, hogy 10 napot tudtunk pihenni. Ebben az időszakban nagyon szokatlan, hogy ilyen hosszú szünetünk legyen. Általában sokat utazunk ilyenkor. A pályaőrök és a dolgozók nagyszerű munkát végeztek, amikor helyreállították az edzőpályát. Le a kalappal előttük!

Az ellenfélről: Nem nagyon értem, hogyan veszítettek el zsinórban négy mérkőzést. Gyors és rugalmas csapatot látok egy egyértelmű játékstílussal. A mutatott játékuk nem passzol az eredményeikhez. Erről kell meggyőznünk magunkat is. Egy nehéz találkozó következik.

A kerethelyzetről: Jamal Musiala a keretben lesz. Meglátjuk, képes-e kezdeni, viszont 90 percet biztosan nem focizhat. Matthijs de Ligten és Bouna Sarron kívül mindenki bevethető.A csapat formájáról: Aggódtunk egy pár dolgon a Kölnbe való utazás előtt, de végül úgy láttam, hogy nagyon frissek voltunk a pályán. Azonban a København ellen már pont az ellenkezője volt az igaz. A fáradtság legtöbbször akkor mutatkozik meg, ha pihen az ember. Ez a hét nagyszerű edzésekkel telt el, a légkör is kiváló. Arra számítunk, hogy a Frankfurt szenvedélyesen fog focizni és ott lesz mögötte a kitűnő szurkolótábora.

Az ellenfél edzőjéről, a tavaly még Münchenben dolgozó Dino Toppmöllerről: Az tuti, hogy jól ismeri a srácokat. Van ilyen. Nem zárhatunk ki minden olyan játékost a keretünkből, aki dolgozott vele. Világos, mit kér a labdarúgóitól. Csak pozitív visszajelzéseket hallottam felőle.

Jövő nyári igazolásunkról, Bryan Zaragozáról: Egy fiatal és sikeréhes labdarúgót szerződtettünk, aki remekül cselez, jó az egy az egy elleni szituációkban és magabiztos. Örülünk, hogy aláírt.

Bryanról itt olvashattok bővebben:

Hivatalos: Szerződtettük Bryan Zaragozát, aki jövőre csatlakozik

„Nem értem, az ellenfél hogy vesztett négyszer egymás után” | Sajtótájékoztató: Frankfurt-Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top