Átigazolási hírek

Hivatalos: Stanišić kölcsönben a Leverkusenhez igazoltSaját nevelésű horvát bekkünk az előttünk álló idényt a Gyógyszergyáriaknál folytatja.

Egy szezonra szóló, vételi opció nélküli kölcsönszerződést írt alá a Bayer 04 Leverkusennel a 23 esztendős Josip Stanišić. A cél, hogy a rendre jól és megbízhatóan teljesítő, de rendszeres játéklehetőséget nem kapó horvát-német labdarúgó tapasztalatot szerezzen a legmagasabb szinten: a piros-feketék az élmezőnybe várhatók és indulnak az Európa-ligában is.Image

Nyilatkozatok

Jan Christian Dreesen: Josip Stanišić fiatalon csatlakozott hozzánk. Egy igazi Bundesliga- és nemzetközi szintű profivá fejlődött. Ahhoz, hogy tovább nőjön a kvalitása a legmagasabb szinten, folyamatos játéklehetőségre van szüksége. Ezért döntöttünk a kölcsönadása mellett.

A Münchenben született védő eddig 41-szer játszott a Bayernben, a tavalyi évadban 23-szor. A ‘Kusen egy újabb kiváló erősítéssel lett gazdagabb. Mivel a Bayernt jól ismerő Xabi Alonso háromvédős rendszerben játszatja csapatát, Stani a kedvenc posztján, a hátsó sor jobb oldalán kaphat főszerepet.

Védőnk a Pavard-ral kapcsolatos távozási pletykák közepette hagyta el a klubot. Ők ketten hasonló profilú játékosok, azonban nagy valószínűséggel hamarabb eldöntötte a vezetőség, hogy kölcsönbe küldi a horvátot, mint hogy tárgyaljon a világbajnok eladásáról.

Sok sikert, Josip!

Hivatalos: Stanišić kölcsönben a Leverkusenhez igazolt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top