Reakciók

„Jó formában vagyunk” | Reakciók: Bayern 4-2 MonacoAz előszezon utolsó felkészülési mérkőzésén a Bayern egy Monaco elleni 4-2-es győzelemmel hangolt a hétvégi, Lipcse elleni Német-Szuperkupa döntőre. Összegyűjtöttük a mérkőzés utáni reakciókat.

Reakciók a Bayern részéről

Thomas Tuchel: Sok mindent jól csináltunk, de van még hová fejlődnünk. Nagyon jól kezdtünk, meg kellett volna szereznünk a vezetést, de aztán a saját hibáink miatt kicsit elvesztettük a fonalat. De aztán higgadtak maradtunk és megérdemelten fordítottuk meg az eredményt, mert jól zártuk a félidőt. A második játékrészben kissé túl sokat birtokoltuk a labdát a saját térfelünkön, néha lehettünk volna dinamikusabbak is. Összességében viszont ez egy jó barátságos mérkőzés volt, jó eredménnyel, de van még mit tenni. Tartanunk kell a tempót, ami jót tesz nekünk. Most jön egy mérce a Szuperkupával. Jól felkészültnek érezzük magunkat, de túl kell lépnünk a határainkon.

Jamal Musiala: Nagy lépéseket tettünk az előszezon kezdete óta. Nem sok más lehetőségem volt, amikor a gólt szereztem, örülök, hogy bement. Még mindig vannak helyzeteink, amelyeket jobban is befejezhetünk. Még mindig szükségünk van egy kis időre. Általánosságban véve azonban jó úton haladunk és még van egy hetünk a Lipcse elleni meccsig. De jó formában vagyunk és volt néhány jó meccsünk, hogy felvegyük a ritmust.Matthijs de Ligt: Sok pozitívum volt, néhány szituációban azonban lehettünk volna jobbak is. Az eredménnyel elégedettek lehetünk. Az a jó, hogy sok gólt lövünk, ez egy jó lépés előre. Optimisták vagyunk, jó előszezonon vagyunk túl.

Konrad Laimer: Sok pozitívum volt, de volt néhány dolog, amin még javítanunk kell. Még mindig a felkészülés szakaszában vagyunk. Itt-ott voltak olyan perceink, amikor nem volt olyan magas a koncentrációnk, túl könnyen elkövettünk egy-két hibát. Tudjuk, hogy mit csinálunk jól, de azt is, hogy mit nem. Most már csak egy hetünk van az első tétmeccsig. Alig várjuk, hogy belevágjunk.

Sven Ulreich: Jó volt ilyen közönség előtt játszani, a szurkolóinkkal a hátunk mögött. Még mindig van bennünk potenciál, meccsről meccsre fejlődtünk. Összességében nagyon jól teljesítettünk ma és volt egy-két lehetőségünk arra is, hogy még jobb eredményt érjünk el. Készen állunk és alig várjuk, hogy újra pályára lépjünk. Szombaton mindent bele akarunk adni az Allianz Arénában, hogy megnyerjük a szezon első trófeáját.

A mérkőzés összefoglalóját itt tekinthetitek meg:

Sikeres főpróba | Bayern 4-2 Monaco

„Jó formában vagyunk” | Reakciók: Bayern 4-2 Monaco
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top