Átigazolási hírek

Hivatalos: Kabadayi profi szerződést kapott és kölcsönben a Schalkéhez igazoltA Bayern München profi szerződést kötött 19 esztendős támadójával, Yusuf Kabadayival.

2025-ig szóló kontraktust írt alá a müncheni születésű német-török nemzetiségű játékos, majd tovább állt a Schalke 04-hez, ahol egy évet fog eltölteni kölcsönben. A gelsenkirchenieknek vételi opciójuk is van és a Bild szerint körülbelül 1 millió euróért vásárolhatják meg őt, ha igényt tartanak rá.

Yusi az elmúlt években többször feltűnt a Bayern felnőttcsapatának edzésein. Legtöbbször balszélsőt játszik, de 186 centis magassága és fizikuma miatt középcsatárként is bevethető.Nyilatkozat a klubtól

Jochen Sauer, a Bayern Campus vezetője: Yusi Kabadayi egy igazi helyi tehetség. Münchenben született és már 11 éve nálunk játszik. Gyors és jók a befejezései, most pedig profi szinten is megmutathatja ezt a Schalkénél. Nagyon közelről fogjuk figyelni a fejlődését és a legjobbakat kívánjuk neki!

Kabadayi 2012 nyara óta a Bayern München akadémiáján pallérozódik. Az U9-eseknél kezdte, azóta pedig nagy utat járt be. Az előző és az azelőtti szezont is a tartalékcsapatban töltötte. A negyedosztályban két idény alatt 38 mérkőzésen 13 gólt jegyzett. Török U16-os válogatott is volt, de váltott és az U18-as és U19-es korosztályban már Németországot erősítette.

Hajrá, bajnok!

Hivatalos: Kabadayi profi szerződést kapott és kölcsönben a Schalkéhez igazolt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top