Felkészülés

Így telt az edzőtábor első teljes napja!Tegnap délután megérkezett Tegernseebe, az azonos nevű tó partjára a Bayern München, hogy részt vegyen egy július 20-ig tartó edzőtáboron.

Mióta tegnap begurult a bajor csapatbusz a tegernsee-i hotel parkolójába, már három csapatedzést is levezényeltek Thomas Tuchelék, a vezetőedző pedig sajtótájékoztatót is tartott. Az erről készült magyar kivonatunkat az alábbi hivatkozásra kattintva olvashatjátok el!

„Nem úgy fog kinézni a csapat szeptember 1-én, mint most” | Tuchel első sajtótájékoztatója az új szezonbandasaadasdsds

Sven és Csupó kerékpárt ragadott!

Az edzői stáb tegnap egy nyilvános edzéssel hozta közelebb a srácokat a kilátogató rajongókhoz, illetve a közvetítést az interneten követőkhöz. Csak a Tegernseebe el sem utazó Manuel Neuer és Matthijs de Ligt hiányzott. Ott volt azonban a két újonc, Rafa Guerreiro és Konrad Laimer is.

Ma is a Birkenmoos tréningkomplexumban kezdte meg a napot a csapat, méghozzá tíz órakor… Már aki! Hiszen két kerettag, Sven Ulreich és Eric Maxim Choupo-Moting, valamint az edzői stáb is biciklivel tette meg azt a távot, ami a hotel és a központ közt van – így nekik már reggel 8 környékén elkezdődött a bemelegítés. A többiek buszoztak.

20-22 fokban, felhős időben kezdődött a délelőtti etap. Passzgyakorlatokkal kezdtek a fiúk, majd a főpályára átgyalogolva meccsszituációkkal foglalkoztak. Mire előbújt a nap, Kimmichéknek már a sprintelgetés volt a feladatuk. Ezt követte egy kis játék, majd véget ért a zártkörű rész.A kép előterében, megkülönböztető nélkül a távozás felé hajló Benji, a háttérben pedig legszélen Tarek Buchmann, a proficsapatba legutóbb felkerülő akadémista.

A délután fél hatkor kezdődő második szakasz egy órán keresztül tartott. Yann Sommer volt az első a gyepen, majd a többiek is kisétáltak oda. Kis területen rendezett játékok és rondózás is szerepelt Lőw Zsolték repertoárjában.

Holnap az edzések mellett lesz még egy fontos program: Konrad Laimer és Rafa Guerreiro együtt mutatkozik be egy sajtótájékoztató keretében. Természetesen ennek a magyar fordítását közölni fogjuk a weboldalunkon! Kedden pedig jön a szezon első mérkőzése, a Rottach-Egern elleni tesztmeccs.

Így telt az edzőtábor első teljes napja!
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top