Felkészülés

A keret nagy része visszatért, elkezdődött a felkészülésVigyázz, kész, start! Az első csapatedzésre még várni kell, de a játékosok túlvannak a felkészülés kezdeti részén.

Reggel 19 kerettag, köztük például Thomas Müller, Joshua Kimmich, Kingsley és Jamal Musiala megérkezett a müncheni Barmherzige Brüder Kórházba, ahol orvosi vizsgálatokon estek át. Ahogy azt láthattátok feedjeinken, egy pár labdarúgó, köztük Choupo, de Ligt vagy éppen Gnabry elvégezte már ezeket a teszteket. Radiológiai és kardiológia ellenőrzések, valamint tüdőfunkciós vizsgálatok voltak napirenden, de vérvétel is történt.A kórházi délelőtt után a csapattagok a DFL (Német Fociliga) médianapján vettek részt az Allianz Arenában, írja a Kicker. Ez többek között a Bundesliga-közvetítések során látható hivatalos fotók, valamint egyéb PR-videók elkészítését jelenti.

A Säbener Straßén található edzőközpontban holnap folytatódik a felkészülés a teljesítménymérésekkel, illetve az erőnléti gyakorlatokkal. Szombaton, miután délután kettőkor Tuchel levezényli az első csapatedzést, a fiúk elutaznak Tegernseebe, hogy – akárcsak korábban – ezúttal is egy többnapos edzőtáboron vegyenek részt. Ezúttal öt napig lesznek a tóparton. A következő napokban Tuchel megtartja az első sajtótájékoztatóját is, amin beszámol a kerethelyzetről és sok minden másról.

Amennyiben kíváncsiak vagytok arra, hogy hogyan is néz ki pontosan a Bayern nyári menetrendje, ezt a cikkünket ajánljuk!Az érkezéstől a tesztekig!

Így néz ki a Bayern kerete

A Bayern keretében jelen állás szerint 31 labdarúgó van. Öt kapus, kilenc védő, kilenc középpályás és nyolc támadó. A tavalyi csapathoz képest újonc az ingyen szerződtetett Konrad Laimer és Raphaël Guerreiro, valamint az akadémiáról előléptetett Tarek Buchmann. Négy kerettag kölcsönből tért vissza: Alexander Nübel, Marcel Sabitzer, Malik Tillman, valamint Gabriel Vidović. Mindeközben a dél-koreai védő, Kim Mindzse hamarosan hivatalosan is a klub játékosa lesz.

A sérültlistán jelenleg a tavaly decemberi lábtörése után már a felépülése végső fázisában lévő Neuer, a májusban combsérülést szenvedő Buchmann, illetve a júniusi válogatott szünet során megsérülő de Ligt és Laimer neve szerepel.

Neuerről egyébként tegnap jelent meg egy cikkünk, amiben a rehabilitációja alatt történteket és a Bayern jelenlegi kapushelyzetét taglaltuk!

Újra aktuális a kapuskérdés

Mivel még nagyon az átigazolási időszak elején vagyunk, nem könnyű megmondani, ki hajlik igazán az elköszönés felé. Egyelőre a lejáró szerződésű Blind, valamint Cancelo, illetve az átigazoló Arrey-Mbi és Hernández távozott hivatalosan. A pletykák szerint pedig az alábbi játékosok csatlakozhatnak hozzájuk ezen a nyáron: Nübel, Sommer, Pavard, Sarr, Sabitzer, Tillman és Mané. De egyikük ügyében sem történt még semmi konkrét.

Sikeres és sérülésmentes felkészülést kívánunk a játékosoknak!

A keret nagy része visszatért, elkezdődött a felkészülés
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top