Felkészülés

A klub bejelentette a nyári előszezon helyszíneitPéntek délelőtt a klub bejelentette a nyári előszezon helyszíneit. A csapat előbb idén nyáron is a München mellett fekvő Tegernsse településen edzőtáborozik a július 15-20. közötti időszakban. Ezt követően pedig Ázsiába utaznak a nyári turné keretein belül, ahol július 24. és augusztus 3. között fognak felkészülni a következő szezonra.

Oliver Kahn (Bayern vezérigazgatója): „A Bayern mindig tudatában van bajorországi és müncheni gyökereinek és a klub hagyományaihoz tartozik, hogy minden évben Tegernsee-ben készülünk az új szezonra. Ugyanakkor szeretnénk rendszeresen lehetőséget biztosítani a szurkolóinknak is világszerte, hogy élőben láthassák játékosainkat. Már nagyon várjuk az idei nyári turnét Ázsiában.”

Andreas Jung (Bayern marketing igazgatója): „A Bayern hatalmas szurkolói közösséggel rendelkezik Ázsiában, amely folyamatosan növekszik. Szeretnénk továbbvinni a sportágunk iránti nagy lelkesedést abban a régióban azzal, hogy az ottani embereket is a csapatunk közelébe tudjuk hozni.”

‘Egy út az inspirációhoz’

Ez az idei nyári turné mottója, amelynek első állomása Tokió lesz. A Bayern július 26-án és 29-én játszik felkészülési mérkőzést a japán fővárosban. A nyitómeccs ellenfelét még nem jelentették be, az viszont biztos, hogy július 29-én egy helyi csapat, nevezetesen a Kawasaki Frontale ellen lépnek pályára kedvenceink. Tokió mellett a nyári turnénak lesz egy második állomása is, amelyet azonban még szintén nem közölt a klub. A  Bayern egyébként 2008 óta először látogat újra Tokióba a nyári előszezonban.

A tokiói mérkőzéseket a Német Labdarúgó Liga (DFL) és a Bundesliga japán médiapartnere, az SPTV rendezik közösen. Tavaly a Bayern az Egyesült Államokba volt nyári túrnén, Ázsiába pedig legutóbb 2017-ben látogattak, akkor Kína és Szingapúr volt az úti cél.

 

A klub bejelentette a nyári előszezon helyszíneit
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top