Egyéb

Müller szociális munkáért járó kitüntetést kapottThomas Müller nemcsak a pályán, hanem azon kívül is még mindig megdobogtatja a szíveket. A Bayern támadóját kedden a szociális területen való  elkötelezettségéért a Bajor Állami Érdeméremmel tüntették ki. Az elismerést Ulrike Scharf, a bajor állam család-, munka- és szociális ügyekért felelős minisztere adta át a 33 éves játékosnak, aki a Nicolaidis YoungWings Alapítvány nagyköveteként tevékenykedik a fiatal gyászoló emberek megsegítésében.

Thomas Müller Bayerische Staatsmedaille für soziale Dienste

Ez a díj inspiráló” – nyilatkozta Müller, miután átvette a bajor állami társadalmi szolgálatért járó kitüntetést

„Nagykövetként minden energiátokat a gyászoló gyermekek és fiatalok megsegítésére fordítjátok. Különösen fontos számotokra, hogy személyes kapcsolatokon keresztül bátorítsátok a gyerekeket és a fiatalokat és perspektívákat mutass nekik. Thomas Müller ott van a gyerekek és a fiatalok számára és életörömöt ad nekik. Ez az öröm egy kicsit szebbé teszi az életet.” – méltatta a bajor klubikon érdemeit az államtitkárság.Müller: Ez a díj inspiráló

Müller, akit 18 másik személyt tüntettek ki a müncheni Schloss Nymphenburg Kastélyban, az érdemérem átvételekor így nyilatkozott: „Ez a díj inspiráló. Hihetetlen és példaértékű, amit minden egyes ember tesz itt. Nagyszerű érzés nagykövetként dolgozni a gyerekekkel, de ma egy kissé kényelmetlenül érzem magam, hogy mindazok között ülök, akik már nagyon régóta részt vesznek ebben.”

Verleihung Bayerische Staatsmedaille

Müller mellett kedden 18 másik személyt tüntettek ki a bajor állami érdeméremmel

A Nicolaidis YoungWings Alapítvány fiatal gyászolóknak – gyerekeknek, serdülőknek és fiatal felnőtteknek – nyújt egyéni segítséget és tanácsadást, valamint hosszú távú támogatást a szerettük elvesztése utáni gyász feldolgozásában. Müller több, mint 10 éve kötődik az alapítványhoz és nagykövetként támogatja azt, többek között adományfelhívásokkal, karácsonyi jótékonysági árverésekkel és rendszeres jótékonysági golfversenyekkel.

 

Müller szociális munkáért járó kitüntetést kapott
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top