Válogatott

Pavard bombagóljával nyertek a franciákHétfőn ismét sikkeresen teljesítettek válogatottjaikban a Bayern játékosai. Pavard győztes gól szerzett a franciáknak Írországban, de Ligt és Blind holland válogatottja pedig kényelmesen verte Gibraltárt. Összegyűjtöttük, hogyan teltek a hét első napján pályára lépő müncheni játékosok válogatott mérkőzései.

Pavard megörvendeztette Franciaországot

Benjamin Pavard France

Benjamin Pavard léc alá vágott bombagólja szállította Franciaország 1-0-ás győzelmét Írországban

A Hollandia elleni 4-0-ás hazai nyitómeccse után Franciaország Írországban is nyerni tudott, ezúttal 1-0 arányban és 2 forduló után eddig 100%-os a 2024-es EB-selejtezők B csoportjában. A győzelmet Pavard 50. percben egy távoli, a keresztléc alá vágott bombagólja szállította a Kékeknek. A győztes gól szerzője mellett a Bayern részéről Upamecano is ott volt a francia kezdőben. Coman viszont nem lépett pályára Dublinban.

Kényelmes siker de Ligt és Blind számára

Matthijs de Ligt, Netherlands

Matthijs de Ligt ott volt Hollandia kezdőjében a Gibraltár elleni 3-0-ás győzelem során

a Franciaország elleni, drasztikus vereséget követően Hollandia hétfő este megszerezte első győzelmét a selejtezősorozatban, miután 3-0-ra legyőzte Gibraltárt Rotterdamban. A müncheni játékosok közül de Ligt a kezdőben volt és 76 percet játszott, míg Blind a 63. percben állt be. Gravenberch nem kapott lehetőséget.

Cancelo nélkül is nyert Portugália

Vasárnap este Portugália tükörsima, 6-0-ás idegenbeli győzelmet aratott Luxemburgban. A Bayern részéről Cancelo ezúttal nem lépett pályára.

Németország is győzelemmel kezdte a 2023-as évet:

Németország győzelemmel kezdte a 2023-as évet

 

Pavard bombagóljával nyertek a franciák
1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Véget ért a válogatott szünet

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top