Reakciók

„Úgy gondolom, megérdemeltük a pontot” | Reakciók: Bayern 1-1 KölnKimmich hajrában szerzett bombagóljának köszönhetően a Bayern 1-1-es döntetlenre mentette a Köln elleni bajnokit kedd este és ezzel megőrizte 15 meccses veretlenségi sorozatát. „Ez a késői gól jót fog tenni nekünk” – reagált az eredményre Nagelsmann. „Mindenképpen az első félidőről kell inkább beszélnünk” – foglalta össze a bajor tábor teljesítményét Kimmich.

Reakciók a Bayern részéről

Julian Nagelsmann: „Úgy gondolom, megérdemeltük a pontot. A szünetben változtattunk a taktikán és a második félidőben már jól játszottunk. Ez a késői gól jót fog tenni nekünk. A második félidei teljesítményünkkel feltettük a magasba a lécet – így kellene játszanunk a teljes 90 perc alatt. Ha így teszünk, magabiztosan vághatunk neki a következő, szombati mérkőznek az Eintracht Frankfurt ellen.”

Joshua Kimmich: „Mindenképpen az első félidőről kell inkább beszélnünk, különösen a hozzáállásunkat illetően. Újabb gólt kaptunk egy pontrúgásból. Ez elég gyakran megtörtént a szezon első felében is. A lehető leggyorsabban javítanunk kell ezen. A második félidő már jobb volt.”

Yann Sommer: „Az első félidőben nem játszottunk jól, szenvedtünk. A második játékrészben már nagyobb volt a lendület és jobban is helyezkedtünk. Természetesen egy ilyen defenzív, a területeket jól záró csapat ellen sosem könnyű. Ha korábban egyenlítünk, a győzelem is benne lett volna a pakliban.”

Reakciók a Köln részéről

Stefan Baumgart (Köln vezetőedzője): „Nincs okom panaszra – nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. Támadásban szerettünk volna veszélyesebbek lenni, de a Bayern egyszerűen túl erős. Elégedett vagyok az egy ponttal, nem keresek a kifogásokat a hajrában kapott gól miatt. Keményen harcoltunk és mindent beleadtunk.”

Florian Kainz (Köln középpályása): „Jól játszottunk, de el kell ismerni, hogy a Bayern megérdemelte az egyenlítő gólt. Egyszerűen túl sok minőségi játékosuk van, mi azonban elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel.”

Benno Schmitz (Köln hátvédje): „Nem zárkóztunk be, a saját játékunkat játszottuk. Hihetetlenül kemény második félidő volt. A Bayern megszorongatott minket, de mi jól játszottunk.”

A mérkőzés összefoglalóját itt tekinthetitek meg:

Kimmich már januárban meglőtte az év gólját | Bayern 1-1 Köln

 

„Úgy gondolom, megérdemeltük a pontot” | Reakciók: Bayern 1-1 Köln
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top