Sajtómix

Sajtóhírek: Sommer egyre közelebb a Bayernhez, Kolo Muani is a radaron



Összegyűjtöttük nektek, hogy jelenleg milyen átigazolási pletykák keringenek a Bayern München körül. Sommer és Kolo Muani, illetve Davies, Pavard és Sarr helyzete is terítékre kerül.

Neuer síbalesete felforgatta a dolgokat a Bayern Münchennél. A kapuskérdés az elsőszámú topik a bajor fővárosban, de ezen kívül további játékosokról is szólnak hírek. Mutatjuk, pontosak kikről!



Yann Sommer is willing to move to Bayern Munich - Get German Football News

Sommer nemrég ünnepelte 34. születésnapját.

Sommer lehet a befutó

Kétségkívül az elmúlt napok legérdekesebb története Yann Sommeré, aki a Sky-os Florian Plettenberg szerint igent mondana a Bayernnek, ugyanakkor nem szeretné nehéz helyzetbe hozni a Mönchengladbachot és addig, amíg csapata nem egyez bele a transzferbe, nem erőlteti a klubváltást.

A Süddeutsche Zeitung Pletti információira hivatkozva írja, hogy a Gladbach 5 millió eurót szeretne kiváló svájci kapusáért. Mindeközben a Kobenhavn ausztrál portása, Mathew Ryan fel lett ajánlva a Csikóknak. Ryannek mindössze 500 ezer euró a kivásárlási ára.

Nübel visszahívásának esélye egyre csak csökken, Sommer ügynöksége és a Bayern közötti tárgyalások pedig nagyon pozitívak. Viszont ami fontos: a nyáron lejáró szerződésű 34 éves hálóőr nem fogja kiprovokálni a transzferét. Korábban olyan hírek jelentek meg, hogy a január 6-i, katari edzőtáborba induló gépen már ott lehet az új kapusigazolás, de erre egyre kevesebb az esély.

Mindeközben a német Blick riportere, Andreas Böni szerint már meg is egyeztek a felek és egy 2025-ig szóló kontraktus van az asztalon.



Randal Kolo Muani on moving to Bundesliga: “It's a very intensive league.” – Get French Football News

A Nantes-tól igazolt támadó szárnyal a Frankfurtban.

Kolo Muanit egy év után továbbadhatja a Frankfurt

A SPORT1 riportere, Kerry Hau szerint a Frankfurt csapatában remeklő és a vébédöntőben is feltűnő fiatal francia csatárt, Randal Kolo Muanit már egy ideje figyelni a Bayern. Mivel nagy valószínűséggel letesz Harry Kane leigazolásáról a klub, a 24 esztendős támadó után érdeklődhet.

Ha a Frankfurt nem jut be a BL-be, szinte biztos, hogy értékesíti a tavaly nyáron ingyen igazolt játékosát, akinek azóta majd’ két és félszeresére nőtt az értéke a Transfermarkt szerint. Kolo Muani minden sorozatot figyelembe véve eddig 8 gólt és 11 gólpasszt jegyzett csapatában a 2022/23-as idényben.

A L’Équipe szerint az európai topcsapatok érdeklődését kiváltó labdarúgó a 2027-ig aláírt szerződése ellenére is komoly opció lehet nyáron.



Four or five' Premier League clubs rejected Alphonso Davies - now he's worth £100m! | Goal.com South Africa

Mindenki nagyon szeretné őt, de nagy eséllyel sokáig marad Münchenben a kanadai bekk.

További pletykák

Még karácsony előtt jelent meg a spanyol sajtóban a hír, hogy Alphonso Davies a Real első számú célpontja a védelmébe. A német lapok pont az ellenkezőjét állítják ennek a hírnek: a kanadaival képzeli el a jövőt a Kahnék és jóbarátja, Musiala mellett ő lehet a jövő Bayern-csillaga, éppen ezért idén valószínűleg leülnek tárgyalni is a felek.

A Bayernből továbbra is Benjamin Pavard és Bouna Sarr az, aki nagy eséllyel távozhat nyáron. Előbbi a világbajnokságot megelőzően és az alatt arról nyilatkozott többször is, hogy szívesen kipróbálna egy másik klubot.

Fabrizio Romano pedig pont a cikk írása közben tweetelte, hogy a Bayern is azon klubok között van, amely figyelni a Gladbach tehetséges középpályását, Manu Konét. A 21 éves játékos ebben a szezonban robbant be igazán a Bundesligába.

Sajtóhírek: Sommer egyre közelebb a Bayernhez, Kolo Muani is a radaron
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top