Egyéb

Ez vár kedvenceinkre januárbanA katari világbajnokságot és a téli szünetet követően az újév beköszöntével kedvenceink ismét visszatérnek a pályára. Ebből kifolyólag összegyűjtöttük, mi vár Julian Nagelsmann legénységére az elkövetkező hetekben. 

Megkezdődik a felkészülés

Január 3-án, kedden megkezdődik a felkészülés a tavaszi szezonra. A játékosok először egy orvosi vizsgálaton, majd egy teljesítményfelmérésen át. Egy nappal később, január 4-én Nagelsmann már meg is tartja az első edzést 2023-ban a Säbener-en.

Julian Nagelsmann, FC Bayern, Training

Edzőtábor Katarban

Január 6-án, pénteken a csapat megszokott módon Katarba utazik, ahol a fővárosban, Dohában egy hetes edzőtábort tartanak egészen január 12-ig.

Felkészülés a Salzburg ellen

Az első erőfelmérő az újévben egy Red Bull Salzburg elleni barátságos mérkőzés lesz január 13-án (18:00) a müncheni Campuson. A Bayern legutóbb az előző szezonban találkozott az osztrák bajnokkal a BL-nyolcaddöntőben, ahol kedvenceink 8-2-es összesítéssel jutottak be a legjobb 8 közé.

Serge Gnabry, FC Bayern, RB Salzburg, Champions League

Évnyitó Lipcsében

Egy héttel a Salzburg elleni felkészülés után kedvenceink egy rangadóval nyitják a 2023-as évet Lipcsében január 20-án (20:30) a Bundesligában, négy nappal később, január 24-én (20:30) pedig már a Kölnt fogadják az Allianz Arénában, az év első hazai mérkőzésén. Ezt követően január 28-án (18:30) hivatalosan is megkezdődik a tavaszi szezon a Frankfurt elleni bajnokival, szintén hazai pályán.

Ez vár kedvenceinkre januárban
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top