Hivatalos

Hivatalos: Sven Ulreich 2024-ig hosszabbított



A Bayern München bejelentette, hogy egy évvel megtoldotta második számú kapusa, Sven Ulreich szerződését. Mutatjuk, hogy nyilatkozott a hálóőr és hogy mit mondott a sportigazgatónk.

Második szerződéshosszabbítását írta alá idén a Bayern Münchennél Sven Ulreich, a csapat 34 esztendős kapusa. Ezúttal 2024-ig hosszabbította meg az eredetileg jövő nyáron lejáró szerződését.

„Az elmúlt évek során valami igazán különlegessé vált az együttműködésem az egész csapattal és különösen Manuel Neuerrel. Tökéletes összhangban vagyunk, én pedig nagyon élvezem a munkám. A Bayern München tudja, hogy mindig ott vagyok, ha szükségük van rám.” – nyilatkozta Ulle.



Unterschrift fix! Deshalb verlängerte der FC Bayern mit Ulreich

Sven és Manu kapcsolata nagyon szuper, állítja a második számú portás.

„Ez a szerződéshosszabbítás megmutatja a sportszakmai értéket, amit Sven képvisel a csapatban. Ő mindig is megbízható volt, amikor szükség volt rá és az öltözőben is fontos személynek számít. Hatalmas fontosságú tény az is, hogy Manuel Neuerrel együtt kiváló összhangban vannak az edzéseken.” – mondta Hasan Salihamidzic.

Sven eddig 86 mérkőzést játszott a Bayern München mezében. Ebben az idényben már nyolcszor helyettesítette a sérüléssel kieső Neuert. 2021-ben csatlakozott újra a bajorokhoz, miután 2020-ban öt év és az összes lehetséges trófea elhódítása után távozott a csapattól.

Mia san Mia!

Hivatalos: Sven Ulreich 2024-ig hosszabbított
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top