Sérülés

Lucas hetekre dőlt ki, Sarr lábát műteni kellett, Coman is munkaképtelen | Sérültlista



A Bayern München keretéből hárman is hetekig fognak még hiányozni. Mutatjuk, mikorra várhatók vissza a sérülést szenvedő játékosok.

A Barcelona elleni 2-0-ás győzelem során három védő is megsérült, közülük viszont „csak” egy játékos kényszerül hosszabb kihagyásra. A vezető gólt szerző Lucas Hernándeznek a katalánok elleni találkozó hajrájában szakadt el a combközelítőizma a bal lábában, emiatt pedig hetekig pihenni kényszerül.

A L’Équipe szerint 5, a Bild szerint 6, Florian Plettenberg szerint pedig 4-5 hét kihagyással kell számolnia a világbajnok franciának, ami azt jelenti, hogy október közepén láthatjuk őt újra bajor mezben.

Dayot Upamecano és a Barca ellen kezdőként csak 21 percet játszó Benjamin Pavard az előzetes hírekkel ellentétben nem sérült meg, ők hamarosan csatlakoznak a csapatedzéshez.



Szeptember 19. és 30. között válogatott szünet lesz, így Coman is egy pár meccsel kevesebbről fog hiányozni. Kingnek még a Stuttgart elleni 2-2-es döntetlen előtti edzésen szakadt el egy izom a jobb combjában. Az ő helyzete nem annyira komoly, a klub tájékoztatása szerint „egy ideig” viszont még nem lesz keretbe nevezhető.

Bouna Sarrt eközben megműtötték. Neki a térdében volt visszatérő fájdalma, amelynek most egy operációval próbál véget vetni. Sajnos ennek eredményeképp idén már biztosan nem focizhat és ki kell hagynia a téli világbajnokságot is.

via Bayern München

Lucas hetekre dőlt ki, Sarr lábát műteni kellett, Coman is munkaképtelen | Sérültlista
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top