Bundesliga

Gólfesztivál idegenben | Bochum 0-7 Bayern



A Bayern München lehengerlő játékkal teljesen kiütötte a Bochum csapatát és a három forduló után 100%-osan áll a Bundesliga tabellájának élén.

Julian Nagelsmannak volt némi problémája a mérkőzés előtt. Jamal Musiala kihagyta a meccset csípősérülése miatt és Upamecano, de Ligt, valamint Gnabry játéka is veszélybe került kisebb sérülések miatt.

Végül a rúgást kapó Upa, illetve a kezében szalagszakadást szenvedő Matthijs is kezdett (először bayernes karrierje során), a csuklósérüléssel bajlódó Gnabry pedig csereként állt be. Davies az utolsó pillanatban dőlt ki: a klub tájékoztatása szerint izomsérülés miatt.

A kezdőt tehát Neuer, Hernández, Upamecano, de Ligt, Pavard, Sabitzer, Kimmich, Sané, Müller, Coman és Mané alkotta.



Image

Ha már alkotás, a Bayern hamar bekezdett és az első félidőben öt gólt rúgott. Igaz, ebből „csak” négyet adtak meg. Sané mesteri jobblábas lövése a 4. percben akadt be, majd a 25. minutumban de Ligt megszerezte első tétmeccses találatát egy szögletet követően, Kimmich gólpasszából.

A Sané góljánál asszisztáló Coman a 33. percben maga is gólt jegyzett, majd egymás után kétszer kiszolgálta Manét. A szenegáli a 40. percben kézzel ért a labdához, ezért a játékvezető nem adta meg a gólját, azonban két perccel később már szabályosan gurított a hálóba, beállítva a 4-0-ás félidei részeredményt.

A szünet után aztán gyorsan elérte a duplát is, miután a 60. percben elvégezte azt a büntetőt, amit Coman elesésénél fújtak be.



Image

Ezután tíz perc alatt öt embert küldött be Nagelsmann. Volt játékkedv a csereemberekben is. Gamboa a 69. percben öngólt védett, majd hat perccel később a 18 éves Vidovic Gnabryhoz passzolt, aki lezárta a találkozót.

A Bayern München ismét kapott gól nélküli meccset játszott, Neuer pedig hét védéssel jelentkezett. A 3 mérkőzés után összegyűjtött 9 pont melletti 15:1-es gólkülönbséggel ez a Bayern a Bundesliga történetének legjobban kezdő csapata.

A folytatás 27-én, a Mönchengladbach ellen lesz.

Gólfesztivál idegenben | Bochum 0-7 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top