Bundesliga

Hazai pályán is győzelem | Bayern 2-0 Wolfsburg



A Bayern München 2-0-ra legyőzte a Wolfsburg csapatát a Bundesliga második fordulójában. Mutatjuk, mi történt a meccsen.

Az első két tétmérkőzésen két győzelemmel, egy trófeával és 11 rúgott góllal kezdett a Bayern. Mivel a csapat most nagyon szuperül focizik, Nagelsmann nem változtatott a kezdőn. Ott volt tehát Neuer, Davies, Hernández, Upamecano, Pavard, Sabitzer, Kimmich, Musiala, Gnabry, Mané és Müller is.

A bajorok kispadjáról a félidőben Sané, majd a hajrában Mathys Tel és Ryan Gravenberch szállt be.



Image

Megérdemelt, domináns győzelem.

Az első 15 perc jó vendég támadásokat hozott, de az első ivószünet után már a Bayern játszott fölényben. Az idei szezon első hazai gólját Sadio Mané szerezte meg a 20. percben, azonban les miatt visszavonták a találatot.

A 33. percben aztán Jamal Musiala szabályosan vágta be, miután Müller passzát követően szépen megtartotta a labdát. A lövése klasszis volt és ezzel a találatával a góllövőlista élére került.

11 perccel később Thomas Müller maga is gólt szerzett, méghozzá olyan tradicionális „Müller-módon”: Joshua Kimmich lövésébe tette bele a lábát, majd legendás gólörömével ünnepelt. Ezzel le is zárult az első félidő és a végeredmény is kialakult.



Image

Tel is beállt a végén, ráadásul nem is mozgott rosszul.

Persze állhatott volna más is az eredményjelzőn a hármas sípszó pillanatában, ám a játékvezetői csapat a második félidőben is annulált egy Mané-gólt. A szenegáli csalódottan hagyta el a játékteret bő 10 perccel a lefújás előtt.

A második negyvenöt percben jóval alacsonyabb iramban játszottak a felek. A védelem teljesen becsukta a kapuit, a csapatnak nem volt gyengepontja, a másik oldalon pedig Casteels védett nagyokat.

A Bayern tehát végül 2-0-ra nyert és ezzel továbbra is a tabella élén áll. A következő ellenfél a Bochum lesz, idegenben, augusztus 21-én.

Hazai pályán is győzelem | Bayern 2-0 Wolfsburg
1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Jamal Musiala, a Bayern varázslótanonca

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top