Hivatalos

Hivatalos: Schenk profi szerződést kötött a Bayernnel



A Bayern Campuson nevelkedő 19 esztendős kapus, Johannes Schenk aláírta az első profi szerződését a müncheniek felnőttcsapatával.

Kétéves, 2024-ig szóló kontraktust írt alá a Bayernnel Johannes Schenk, a klub akadémiájának 19 éves kapustehetsége. A játékost már a csapatbemutatón is láthatták a szurkolók, de csak ma vált hivatalossá, hogy a keret tagja lesz. A beceneve Jojo.

Johannes 2017-ben igazolt a Bayernhez a Nürnberg akadémiájáról. Az előző szezonban kilenc Regionalliga-találkozón szerepelt a Bayern München II-ben. A felkészülés kezdetétől fogva a profikkal edz és elutazott az Egyesült Államokba is a csapattal.



Torwarttalent Schenk erhält Profivertrag beim FC Bayern

Hivatalosan is teljes lett a kapushármas.

Hasan Salihamidzic: Johannes kitűnően halad nálunk és magabiztosak vagyunk, hogy meg tudja lépni ezt a lépcsőfokot a profi futballhoz. Ő is egy újabb nagy tehetség az akadémiánkról és a jövőben sokat várunk el tőle. Jó reflexei vannak és képes nagy területeket lefedni – minden megvan benne.

Johannes Schenk: Nagy megtiszteltetés, hogy profiszerződést köthettem a Bayern Münchennel. Amikor öt éve ideigazoltam, ez nagyon távolinak látszott. Most szeretnék minél több tapasztalatot szerezni és tovább fejlődni.

Sok sikert, Johannes!

Hivatalos: Schenk profi szerződést kötött a Bayernnel
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top