Transzferpletykák

A legfrissebbek Lewáról és de Ligtről



Robert Lewandowski és Matthijs de Ligt esetében is lényeges előrelépések történtek az elmúlt egy napban. Ezen a héten akár mindkettejük klubot válthat.

Nemsokára hivatalossá válhat mindkét átigazolás: Lewandowski a Barcelonához, de Ligt pedig a Bayern Münchenhez igazolhat. Összeszedtük nektek a legfrissebb információkat a két játékosról.



Megvan, melyik sztárral pótolhatnák Lewandowskit Münchenben - Eurosport

Nemsokára elbúcsúzhat csapattársaitól, a stábtól és a klub dolgozóitól a kiváló csatár.

Robert Lewandowski

Ahogy az várható volt, ma megérkezett a keret összes többi tagja – így Lewandowski is – Münchenbe, ahol a helyi kórházban orvosi vizsgálatokon estek át.

A Barca arra készül, hogy egy új, várhatóan utolsó ajánlatot tegyen le a Bayern vezetőségének asztalára, amely 50 millió euró és némi bónuszt takar. Erről Florian Plettenberg írt, aki szerint már ezen a héten megtörténhet a megegyezést a klubok között.

Lewandowski és képviselete magabiztosan áll ahhoz, hogy már ezen a héten hivatalos lesz a megegyezés. A SPORT1 riportere, Kerry Hau szerint a lengyel játékos nem szeretne részt venni a július 16-i csapatbemutatón, amelyen több tízezer Bayern-drukker lesz jelen az Allianz Arenában.

A spanyol újságíró, Gerard Romero arról írt, hogy a Barca is biztos abban, hogy a hét végéig megegyeznek a felek és lezárul a transzfer-saga.



Juventus stance softening, with new Chelsea makeweight to help thrash out De Ligt transfer terms

Nagyon közel áll a Bayernhez de Ligt.

Matthijs De Ligt

A holland védő leigazolásában volt némi előrelépés a legutóbbi posztunk óta. A Juvéhoz közeli újságíró, Mirko Di Natale szerint a Bayern még ma új összeget kínálhat érte.

Hasan Salihamidzic az olasz városba utazott tegnap, hogy tárgyaljon a Zebrák vezetőségével. Florian Plettenberg szerint az előző ajánlat 60 millió euró volt bónuszokkal, miközben a torinói együttes minimum 80-at akar.

A Bild úgy tudja, hogy a Bayern igyekszik az USA-turné kezdetéig nyélbe ütni a transzfert. Július 18-án utazik a tengerentúlra a gárda, így még egy hét van arra, hogy sikeresen záruljanak a tárgyalások. A játékossal már nincsenek diskurálni valók, hiszen több forrás szerint is még múlt héten igent mondott a bajoroknak.

via Bayern & Germany

A legfrissebbek Lewáról és de Ligtről
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top