Átigazolási hírek

Hivatalos: Omar Richards a Nottingham Forestben folytatja



Egy szezon után távozott a Bayern Münchentől az angol balhátvéd, Omar Richards, aki az angol első osztályú Nottingham Forestnél folytatja majd.

Mindössze egy idény és 17 mérkőzés után elhagyta a Bayernt a 24 éves bal oldali védő, Omar Richards. Az angol-jamaikai labdarúgó 2021 nyarán a Readingtől érkezett, miután lejárt a szerződése a Championshipben szereplő együttessel.

Richards most a másodosztályból a Premier Leaguebe feljutó Nottingham Foresthez szerződött, Fabrizio Romano szerint 10 millió euró ellenében. A Bayern 15%-ot kap majd Richards következő átigazolásából is.



Omar Richards: My agent told me Bayern Munich wanted me – I almost hung up... | Sport | The Times

17 mérkőzésen szerepelt a Bayernben.

A Bayernben egy asszisztot szerző spíler Alphonso Davies alternatívájaként érkezett Münchenbe. Kezdő szinten megtanul németül és szoros barátságot kötött a bajorok 16 éves tehetségével, Paul Wannerrel is. Egy Német Szuperkupa- és egy Bundesliga-címet nyert a klubbal.

„Omar kívánsága volt, hogy engedjük neki, hadd csatlakozzon a Nottingham Foresthez. Arra lát lehetőséget, hogy kezdő játékos legyen a Premier League-ben, a szülőhazájában. A Nottingham most egy kiváló játékost és egy nagyszerű embert kapott. A legjobbakat kívánjuk neki!” – nyilatkozta Hasan Salihamidzic.

Sok sikert kívánunk, Omar! Einmal Bayern, immer Bayern!

Hivatalos: Omar Richards a Nottingham Forestben folytatja
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top