Felkészülés

Már szinte a teljes keret edzésbe állt | Képek, videókPéntek délután már majdnem a teljes keret munkába állt a Säbener Straßén.

Az új igazolások, Sadio Mané és Noussair Mazraoui is csatlakoztak a kerethez a felkészülés hatodik napján. A délutáni edzésen nem csak ők, hanem többek között Kimmich, Musiala, Davies és Coman is először dolgozott a gyepen az új idényben.Az edzés elején mindenki megismerhette a debütálókat.

Omar Richards nem vett részt az etapon, hiszen ő már az orvosi vizsgálatokat és a formális dolgokat végzi a Nottingham Forestnél, ahová 10 millió euró ellenében igazol majd el.

A játékosok a melegítés után kreatív gyakorlatokat végeztek. Nagelsmannék tréningjét külön francia élőzéssel is közvetítette a klub, illetve külön „Mané-kamera” figyelte a szenegáli újoncot.

Pont ő szerezte a kispályás mérkőzés első gólját és volt egy olyan jelenet is, amely során Musiala hátára téve a kezét mosolygott, miközben a fiatal játékos fekvőzött. Nagyon közel volt ahhoz is, hogy egy gyönyörű akrobatikus gólt szerezzen.

Kedden már Lewandowski, Neuer, Müller, Hernández, Pavard és Sané is csatlakozik majd.A két új vétel is munkához látott.

Képek, videók, tweetek

• Facebook-posztjaink:

 • Sadio Mané először sétál ki a Säbener Straßén lévő edzőpálya gyepére Upamecano társaságában. Ők ketten (és még jópáran a keretben) franciául kommunikálnak.

• Már szinte mindenki itt van a profikeretből. Gravenberchet követően a két másik új igazolás, Noussair Mazraoui és a már említett Mané, illetve például Davies, Coman, Gnabry, Goretzka, Musiala vagy éppen Sabitzer.

• A Bayern két szélsővédője, Alphonso Davies és Noussair Mazraoui egyszerre kezdte el a felkészülést az edzőpályán. A háttérben az időközben a 15-ös mezszámot megkapó Chris Richards gyakorlatozik.

via Bayern, Bayern & Germany

Már szinte a teljes keret edzésbe állt | Képek, videók
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top