Transzferpletykák

Német és olasz sajtó: de Ligt egyre közelebb a BayernhezEgybeszedtük nektek a legfrissebb álláspontokat a Matthijs de Ligt körülötti átigazolási hírekből.

Ahogy a címben is szerepel, a Juventus holland védője nagyon közel áll ahhoz, hogy csatlakozzon a Bayern Münchenhez ebben az átigazolási ablakban. A 22 esztendős bekknek 2024-ig szól a szerződése a torinói csapattal, amely a közelmúltban megpróbált hosszabbítani játékosával, aki azonban jelezte távozási szándékát.

A héten pedig robbant az átigazolási bomba: a Sky újságírója, Florian Plettenberg hozta le először, hogy de Ligt a Bayernt akarja, a bajorok pedig őt. Később arról lehetett olvasni, hogy elindult a verseny a Chelsea és Brazzóék között. Mutatjuk, hogy áll most a transzfer a különböző források szerint…Update: Does Matthijs de Ligt want a move to the Premier League? Chelsea might have the edge over Bayern Munich - Bavarian Football Works

Florian Plettenberg: De Ligt csakis a Bayernhez akar csatlakozni, amelynek vezetősége pedig mindent megtesz a megszerzéséért. A két klub közötti tárgyalások megkezdődtek és egyelőre jól haladnak. Brazzo Olaszországba repült, ahol egy jó hangulatú diskurzuson vett részt Federico Cherubinival, a Juventus sportigazgatójával. Cherubiniék minimum 80-90 millió eurót akarnak. A következő napokban jöhet az első hivatalos ajánlat.

Romeo Agresti (a Juvéhoz nagyon közel álló riporter): A Bayern nagyon komolyan veszi ezt az átigazolási kísérletet. Azt akarja elérni Salihamidzic, hogy csak ők maradjanak versenyben a játékosért. 75 millió euró 10-15 milliós bónusszal – ez lesz az első árajánlat.

Kerry Hau (SPORT1): A Chelsea kiszállt a versenyből. Hamarosan megérkezik az első ajánlat a Juventus asztalára. Azt kell tudni róla, hogy sokkal kevesebb pénzt takar, mint amennyiről az olasz sajtó beszél. Eközben de Ligt világossá tette: csak és kizárólag a Bayern Münchenhez akar szerződni.I'm very happy at Juventus – Matthijs de Ligt dismisses transfer speculation

Biztosan észrevettétek, hogy az utóbbi időben egyre többször hivatkozunk Plettenbergre, aki a Bayern körüli hírek első számú felelősévé nőte ki magát. A riporter ma este még hozzátette, Salihamidzicék egy jó nagy IGENt kaptak de Ligttől.

via Bayern & Germany, Florian Plettenberg, Bayern Daily

Német és olasz sajtó: de Ligt egyre közelebb a Bayernhez
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top