Interjúk és nyilatkozatok

„Lewa? Jelen állás szerint 100%, hogy marad, Serge-el pedig hosszabbítanánk!” | Brazzo nyilatkozott



A Bayern München sportigazgatója, Hasan Salihamidzic a Sky riporterének, Florian Plettenbergnek adott interjút. A bosnyák sportigazgató Lewandowski és Gnabry jövőjéről is beszélt.

Sajtóhírek szerint a Barca egy új ajánlatot tett Lewandowskiért, de a Bayern egészen addig nem fog válaszolni nekik, amíg nem ütik meg az 50 millió eurós minimum árat.

Hasan Salihamidzic most erről, a Lewával közös közelmúltbeli tárgyalásáról, a várható megoldásokról és Serge Gnabryról is beszélt a Skynak adott interjújában.



Reconciliation between Robert Lewandowski and Hasan Salihamidzic? - PremierSeason.com

„Július 12-én szeretettel várjuk őt Münchenben.”

Arról, hogy hány százalékig biztos, hogy Lewa maradni fog: Jelenleg 100%-ig. Július 12-ben kezdi meg az új szezont, szóval várom őt. De ezen most nem gondolkozom, mert vannak más feladataink is. Most egy kicsit lenyugodtak a dolgok. Még mindig rengeteg teendőnk van.

A nemrég megtartott közös tárgyalásáról Lewandowskival és Pini ZahavivalSzerintem nagyon jó volt a beszélgetés. Igen, meg tudom erősíteni, hogy ott voltam. Oliver Kahn is velem volt. Megbeszéltük a dolgokat, minden fél elmagyarázta a saját helyzetét. A részletekről nem akarok beszélni. Mindenesetre jó tárgyalás volt.

Arról, hogy meg lehet-e még menteni a Lewával közös kapcsolatot: Igen, ebben biztos vagyok. Ő egy profi játékos, akinek komoly céljai vannak. Ezért is megoldható ez a szituáció.



Bayern Munich's Sporting Director tackles the situation of two players - Bavarian Football Works

„Olyan megoldás kell, ami mindenkit boldoggá tesz.”

Arról, hogy milyen összegért engedik el Lewát: Nem tudom. (Nevet) Figyelj, ahogy már mondtam, nem idegeskedek olyan dolgokon, amik a levegőben lebegnek. Csak ismételni tudom magam: Lewandowskinak 2023-ig van szerződése. Szeretettel várjuk őt Münchenben július 12-én és szerintem ott is lesz az első edzésen. Legalábbis én számítok rá.

Arról, hogy Gnabryt eladják-e, ha nem hosszabbít: Nagyon világos leszek ezzel kapcsolatban is. Ő egy nagyszerű srác, mi pedig igazán meg akarjuk tartani őt. Szeretnénk, ha hosszabbítana velünk. Szerintem elég megbecsülést mutattunk felé. Remélem, a Bayernt választja majd. A következő hetekben felgyorsítjuk a tárgyalásokat. Viszont ha egy játékos nem a klub mellett dönt, akkor szerintem úgy fair a helyzet, ha ezt elmondja és utána közös megoldást tudunk találni. Olyat, ami mindenkit boldoggá tesz.

Időközben Fabrizio Romano is lehozta az interjú egy részletét.

via Bayern & Germany

„Lewa? Jelen állás szerint 100%, hogy marad, Serge-el pedig hosszabbítanánk!” | Brazzo nyilatkozott
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top