Egyéb

Értékelés: Bayern 1-1 Villareal

Csalódáskeltő módon estek ki a tegnap este a BL-ből kedvenceink, 1-2-es összesítésben ugyanis a Villareal jutott be a legjobb 4 közé. De lássuk egyenként, hogyan teljesítettek játékosaink ezen a fájdalommal teli mérkőzésen (1-pocsék, 2-gyenge, 3-átlagos, 4-gyenge, 5-kiváló).

Kezdőjátékosok

Manuel Neuer – szerkesztői értékelés: 3

A 90 perc alatt alig volt valami dolga, az egyenlítő találatról nem nagyon tehetett. Átlagosnak mondható a teljesítménye.

Benjamin Pavard – szerkesztői értékelés: 3

Sok dolga nem volt hátul, párharcainak nagyrészét megnyerte, az egyenlítő gólban viszont ő is benne volt. Átlagos értékelést kap.

Dayot Upamecano – szerkesztői értékelés: 3

Párharcainak nagyrészét Upa is megnyerte, sőt több remek hosszú indítása is volt. Átlagos teljesítményt nyújtott.

Lucas Hernández – szerkesztői értékelés: 3

Hernández többször is próbált előre húzódni a bal oldalon, de általában mindig ellenállásba ütközött. A hajrában sérülés miatt le kellett cserélni. Átlagos értékelést írunk a neve mellé.

Joshua Kimmich – szerkesztői értékelés: 3

Stabilan játszott a középpályán és indításaival többször is fejfájást okozott a Villareal védelmének, emellett viszont rengeteg eladott labdája is volt. Átlagosnak mondható a teljesítménye.

Leon Goretzka – szerkesztői értékelés: 3

Hidegvérrel járatta a labdát a középpályán és amikor lehetősége volt, próbált betörni az ellenfél védelme mögé, általában sikertelenül. Játékából hiányzott a megszokott intenzitás és dinamizmus. Átlagos értékelést kap.

Leroy Sané – szerkesztői értékelés: 3

Védekezés tekintetében Sané nagyon jól mozgott, támadásban viszont túl sokat nem tudott hozzátenni a csapat játékához. Átlagos teljesítményt nyújtott.

Thomas Müller – szerkesztői értékelés: 3

A meccs elején alig tudott belelendülni a játékba, szemmel látszott rajta a frusztráltság. A nagy gólszerzési lehetőségét elpuskázta, egy gólpasszt viszont még így is kiosztott. Átlagos értékelést írunk a neve mellé.

Jamal Musiala – szerkesztői értékelés: 2

A Villareal kompakt védekezése miatt Musiala nem nagyon tudott üres területeket nyitni csapattársai számára elől, így nem volt hatékony a játéka. Gyenge teljesítményt nyújtott.

Kingley Coman – szerkesztői értékelés: 3

Az első félidőben viszonylag sok labdát eladott, a szünet után aztán már sokkal hatékonyabban játszott és többször is veszélyes helyzeteket alakított ki. Átlagos értékelést kap.

Robert Lewandowski – szerkesztői értékelés: 3

Az első félidőben a Villareal védői olyannyira jól figyeltek rá, hogy Lewának nem volt labdaérintése (!) a tizenhatoson belül. A második játékrész elején aztán sikerült betalálnia, de ez is kevés volt a továbbjutáshoz. Átlagosnak mondható a teljesítménye.

Cserejátékosok

Serge Gnabry – szerkesztői értékelés: –

Musiala késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Alphonso Davies – szerkesztői értékelés: –

A sérült Hernández késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Eric Maxim Choupo-Moting – szerkesztői értékelés: –

Müller késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top