Egyéb

Értékelés: Frankfurt 0-1 Bayern

Küzdelmes mérkőzésen egygólos győzelmet arattak kedvenceink Frankfurtban és ezzel visszavágtak az őszi, hazai pályán elszenvedett fiaskóért. De lássuk egyenként, hogyan is teljesítettek játékosaink ezen az izgalmas bajnokin (1-pocsék, 2-gyenge, 3-átlagos, 4-jó, 5-kiváló).

Kezdőjátékosok

Sven Ulreich – szerkesztői értékelés: 3

Amióta Neuer-t helyettesíti, ez volt Ulreich első kapott gól nélküli meccse az idei szezonban. Igaz, mindössze egyetlen védést kellett bemutatnia. Átlagosnak mondható a teljesítménye.

Benjamin Pavard – szerkesztői értékelés: 3

Védekezés tekintetében Pavard elég stabil volt, hiszen többek között az összes fejpárbaját megnyerte, viszont sok labdát is elszórt, így átlagos értékelést kap.

Dayot Upamecano – szerkesztői értékelés: 3

Upa ezúttal jóval stabilabban mozgott a védelemben, mint az előző meccseken, de rengeteg eladott labdája volt, szám szerint 23 és a hosszú indításai sem voltak mindig pontosak. Átlagos teljesítményt nyújtott.

Niklas Süle – szerkesztői értékelés: 4

A Frankfurt ellen Süle volt a Bayern védelmének oszlopos tagja mivel az összes párharcát megnyerte az ellenfél támadóival szemben, emellett pedig sebessége is meglepően jó volt. Jó értékelést írunk a neve mellé.

Lucas Hernández – szerkesztői értékelés: 3

Balhátvédként Hernández több szép szerelést és becsúszást is bemutatott, de sok labdát szórt el (22) és, hosszú indításainak többsége pedig pontatlan volt. Továbbá beszedett egy sárga lapot is a meccsen, amivel kigyűlt az 5. figyelmeztetése is, így kénytelen kihagyni a Leverkusen elleni bajnokit szombaton. Átlagosnak mondható a teljesítménye.

Joshua Kimmich – szerkesztői értékelés: 5 – Meccsembere

Karanténos időszaka óta Kimmich egyértelműen a legjobb teljesítményét nyújtotta tegnap este, úgy tűnik tehát, hogy kezdi visszanyerni régi bombaformáját. A gólpassza mellett 5 kulcspassza és 7 pontos indítása is volt a 90 perc alatt, párharcainak nagyrészét pedig megnyerte a középpályán. Kiválóan játszott, nálunk ezúttal ő a meccsembere.

Kép

Marcel Sabitzer – szerkesztői értékelés: 2

Kimmich társaként Sabitzer nem tudott sokat hozzátenni a bajorok támadójátékához, a meccs nagyrészében úgymond céltalanul sodródott az árral a középpályán. Védekezés tekintetében ugyan jól mozgott, de sok eladott labdája volt. Pocsék értékelést kap.

Serge Gnabry – szerkesztői értékelés: 3

Gnabry ezúttal nem volt túl hatékony a szélen, mivel főként befelé húzódott a labdával, ahol általában frankfurti ellenállásba ütközött. Cselei azonban mind sikeresek voltak és a passzpontossága is kiemelkedő volt. Átlagos értékelést írunk a neve mellé.

Jamal Musiala – szerkesztői értékelés: 3

A karanténban lévő Müller helyét Musiala vette át egy meccs erejéig a 10-es poszton, Jamal számára viszont szokatlan volt ez a szerepkör, mivel az utóbbi időben vagy szélsőként, vagy 8-asként játszatta őt Nagelsmann. Tegnap ez a teljesítményén is megmutatkozott mivel lényegében nem sokat tudott hozzátenni a gólhelyzetek kialakításához, tempójának köszönhetően azonban még így is átrágta magát párszor az ellenfél védelmén. Átlagosnak mondható a teljesítménye.

Kingsley Coman – szerkesztői értékelést: 4

A bajor kezdőjátékosok közül talán Coman volt az egyetlen, aki tartós fejfájást okozott a Frankfurt védelmének, mivel többször is beverekedte magát az ellenfél védelme mögé, veszélyes gólhelyzeteket kialakítva. Jó teljesítményt nyújtott.

Robert Lewandowski – szerkesztői értékelés: 3

Müller hiánya eléggé meglátszott Lewandowski játékán, aki többször is kénytelen volt mélyebben visszahúzódni a csatársorból, hogy besegítsen a támadásépítésbe. Ennek ellenére 2 nagy ziccere is volt, Trapp azonban mindkettőt hárítani tudta. Átlagos értékelést kap.

Cserejátékosok

Leroy Sané – szerkesztői értékelés: 4

Sabitzer cseréjeként Sané csodacserének bizonyult tegnap este, mivel pályára lépése után 4 perccel máris betalált, amely, mint később kiderült, győztes gól volt. Jó értékelést írunk a neve mellé.

Marc Roca – szerkesztői értékelés: –

Musiala késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Eric Maxim Choupo-Moting – szerkesztői értékelés: –

Coman késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top