Interjúk és nyilatkozatok

Omar Richards: Nagelsmann néha Harley-Davidsonnal jön az edzésekre



Omar Richards a The Timesnak adott interjút az első müncheni hónapjairól.

A Bayern München balhátvédje, Omar Richards a Reading csapatából érkezett tavaly nyáron. Eddig 14 mérkőzésen szerepelt a csapatban, legtöbbször csereként.

Most a neves The Times lapja készített vele interjút. Richardsnak különleges a helyzete, hiszen ő mindössze a második angol játékos, aki valaha szerepelt a német rekordbajnok csapatában.



Bayern Munich's Julian Nagelsmann not worried about Omar Richards having to  cover injuries - Bavarian Football Works

Richards első bajor napjaiból való ez a kép.

Első müncheni napjairól: Emlékszem, az első kapcsolati pont egy nagy meetingteremben volt. Ott ültem, ráadásul kicsit hamar is érkeztem. Az összes játékos, akit eddig a tévében láttam és a FIFA-ban játszottam velük, most pacsit adva sétáltak el mellettem. Arra gondoltam, hogy talán álmodok vagy valami ilyesmi.

Az első megkeresésről: Az ügynököm hívott és elmondta, hogy a Bayern figyel engem és érdeklődik irántam. Azt gondoltam magamban, hogy „Micsoda? ez nem lehet igaz!” Majdnem rácsaptam a telefont. Egészen addig nem hittem neki, amíg Zoomon fel nem hívtak.

Az első edzésekről: Az első naptól kezdve Joshua Kimmich segített nekem, mint egy báty. Ez nyilván nem várható el tőle. Annyira nagyszerű volt ez tőle, különösen új kerettagként. Egész életemben emlékezni fogok erre.

Bayern Munich: Herbert Hainer pleased with Nagelsmann's arrival

Nagyra tartja Nagelsmannt.

Nagelsmannról: Időnként motorral jön a tréningekre. Szerintem Harley-Davidsonnal. Mindig nagyon klassz, vidám és könnyen megszólítható. Idő kellett, amíg rájöttem, hogy minden, amit velem csináltat, okkal teszi. Mindig új ötletei vannak és az edzések olyanok, mintha meccseken lennénk.

Lewandowskiról: Nem kapcsolhatsz ki, ha körülötte vagy Egy pillanatra sem. Nagyon kíméletlen és tényleg mindenben jó. Őrültség, hogy eddig a FIFA-ban játszottam vele, most pedig mellette focizok.

A Bayernben kitűzött céljairól: Szupersztárokkal teli csapatban vagyok, még mindig egy kicsit idegen ez az érzés. Viszont jó helyen vagyok és napról napra csak jobb leszek, szóval nem lehet tudni, mi történhet.

via Bayern & Germany

Omar Richards: Nagelsmann néha Harley-Davidsonnal jön az edzésekre
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top