Egyéb

Értékelés: Salzburg 1-1 Bayern

Kínkeserves mérkőzésen a hajrában döntetlenre mentették az eredményt kedvenceink a Salzburg elleni BL-nyolcaddöntő odavágóján, a továbbjutás kérdése így csak Münchenben dől majd el 3 hét múlva. De lássuk, hogyan teljesítettek játékosaink ezen az izzadós meccsen (1-pocsék, 2-gyenge, 3-átlagos, 4-jó, 5-kiváló).

Kezdőjátékosok

Sven Ulreich – szerkesztői értékelés: 4

A kapott gólnál nem sok mindent tudott tenni, de emellett 2 kulcsfontosságú bravúrt is bemutatott, amelyeknek köszönhetően sikerült életben tartani a meccset. Jó teljesítményt nyújtott.

Benjamin Pavard – szerkesztői értékelés: 3

Védekezését tekintve Pavard a legtöbb esetben lemaradt az ellenfelekről, a hajrában viszont egy óriási mentést mutatott be a gólvonal előtt. Összességében viszont sok labdát szórt el, a kapott gólnál pedig nem tudott tisztázni Adamu elől. Átlagosnak mondható a teljesítménye.

Niklas Süle – szerkesztői értékelés: 3

Az első játékrészben hibáinak köszönhetően Süle majdnem ajándékozott  két gólt az ellenfélnek, a szünet után azonban összekapta magát és sokkal stabilabbnak tűnt, 3 fontos becsúszást is bemutatva. Összességében átlagos értékelést kap.

Lucas Hernández – szerkesztői értékelés: 3

Védekezés tekintetében Hernández viszonylag jól mozgott tegnap este, 4 fontos labdaszerzése is volt. Labdakihozatal során azonban már nem volt ennyire meggyőző, mivel szám szerint 17 labdát is eladott a meccs során. Átlagos értékelést írunk a neve mellé.

Joshua Kimmich – szerkesztői értékelés: 3

Javarészt kontrollálta a játékot a középpályán és diktálta a tempót, viszont Kimmich neve mellé is rengeteg eladott labda fűződik (szám szerint 21), amelyekből veszélyes salzburgi kontrák is születtek. Támadásban többet nyújtott, mint védekezésben. Átlagos teljesítményt nyújtott.

Corentin Tolisso – szerkesztői értékelés: 3

Tolisso jelenléte azért valamivel stabilizálta a középpályát a Bochum elleni egyetlen szűrős felálláshoz, időnként pedig Kroos-féle keresztlabdákat is láthattunk tőle. Védekezésben viszont nem mutatott sokat, így átlagos értékelést kap.

Serge Gnabry – szerkesztői értékelés: 3

Eléggé aktív volt a jobb szélen, ami által veszélyes helyzeteket alakított ki, emellett több lehetősége is volt a gólszerzésre, a helyzetkihasználása viszont nem volt hatékony és sok labdát is eladott. Átlagosnak mondható a teljesítménye.

Thomas Müller – szerkesztői értékelés: 3

Tempót illetően nem brillírozott Müller tegnap este, kreativitását viszont ezúttal is megmutatta, mivel több kulcspasszot is kiosztott, amelyből az egyik gólpassz is lett Coman egyenlítő találatánál. Átlagos értékelést írunk a neve mellé.

Leroy Sané – szerkesztői értékelés: 1

Az utóbbi időben Sané megint kezd elveszni a pályán és nem volt ez másképp tegnap este sem. Sok eladott labda, gyenge helyzetkihasználás és kreativitás. Pocsék teljesítményt nyújtott.

Kingsley Coman – szerkesztői értékelés: 4 – Meccsembere

Az egyetlen valós és 90 percen át tartó veszélyforrás Coman volt müncheni részről. A meccs elején nem volt annyira aktív, később azonban nagyon belelendült a játékba és látványos megmozdulásaival többször is átrágta magát a Salzburg védelmén, teljesítményét a hajrában egy vereségtől megmentő góllal koronázta meg. Jó értékelést kap.

Kép

Robert Lewandowski – szerkesztői értékelés: 2

Támadásépítésben párszor kivette a részét, összességében viszont alig jutott el hozzá a labda, a salzburgi védelem nagyon jól kizárta Lewát a játékból. Szokatlan módon tehát gyenge értékelést írunk a neve mellé.

Cserejátékosok

Eric Maxim Choupo-Moting – szerkesztői értékelés: –

Gnabry késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Marcel Sabitzer – szerkesztői értékelés: –

Tolisso késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top