z_kiemelt2

Értékelés: Hertha 1-4 Bayern

Magabiztos győzelmet arattak kedvenceink a fővárosban, ezzel pedig meg is erősítették vezető helyüket a Bundesliga élén. De lássuk egyenként, hogyan teljesítettek játékosaink ezen a könnyed meccsen (1-pocsék, 2-gyenge, 3-átlagos, 4-jó, 5-kiváló).

Kezdőjátékosok

Manuel Neuer – szerkesztői értékelés: 4

Sok dolga nem volt a 90 perc alatt, a mérkőzés elején mégis bemutatott egy brilliáns mentést, amelynek köszönhetően a Hertha nem tudott kiegyenlíteni és visszajönni a párharcba. Összességében megérdemelte volna, hogy kapott gól nélkül hozza le a meccset, Upamecano hibája miatt viszont ez nem jött össze a hajrában. Összességében viszont jó teljesítményt nyújtott

Benjamin Pavard – szerkesztői értékelés: 4

A 3 védős rendszerben Pavard eléggé jól mozgott és stabilan játszott, a Hertha támadói nagyon ritkán tudták áthámozni magukat rajta. Jó értékelést kap.

Niklas Süle – szerkesztői értékelés: 4

Pavard-hoz hasonlóan Süle is stabil volt a védelemben, mivel kemény fizikumának köszönhetően a fejpárbajok nagyrészét megnyerte az ellenfél támadóival szemben. A tempója is elég jól volt, ami elfojtotta a hazai kontrákat is. Jó teljesítményt nyújtott.Lucas Hernández – szerkesztői értékelés: 4

A karantén ellenére Hernández szokásához remek játékkal tért vissza a kezdőcsapatba és szokásához híven ismét hozta a stabilitását. Gyorsaságának köszönhetően többször is kulcsfontosságú szereléseket mutatott be, elfojtva a Hertha kontratámadásait. Jó értékelést írunk a neve mellé.

Joshua Kimmich – szerkesztői értékelés: 5 – Meccsembere

Újra a régi Kimmich-et láttuk a Hertha ellen, Joshua ugyanis hosszú idő után újra középpályásként lépett pályára. Ez a kihagyás viszont meg sem látszott a teljesítményén, sőt, épp ellenkezőleg, mivel az eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta az újévben. Agresszív játékstílusával remekül fojtotta el a Hertha támadásainak nagyrészét a középpályán, emellett irányította a labdakihozatalt és támadásépítést, sőt, még 2 gólpasszt is kiosztott az este folyamán. Nálunk ő a meccsembere.

Joshua Kimmich, Manuel Neuer thrilled with Bayern Munich's win over Hertha Berlin - Bavarian Football Works

Corentin Tolisso – szerkesztői értékelés: 4

A meccs első harmadában egyértelműen Tolisso volt a legaktívabb játékos a pályán. Coco már a kezdőrúgást követően betalált, igaz, azt les miatt érvénytelenítették, a 25. percben viszont már egy érvényes fejesgólt szerzett. Támadásban tehát nagyot hozzátett a Bayern játékához, az utóbbi időszakban pedig folyamatosan jó teljesítményt nyújt, nem volt ez másképp a Hertha ellen sem.

Serge Gnabry – szerkesztői értékelés: 4

Gyorsaságával Gnabry elég nagy fejfájást okozott a Hertha védelmének a jobb oldalon. Ennek a veszélynek a hajrában be is érett a gyümölcse, Serge ugyanis a hajrában végül betalált. Jó értékelést kap.

Thomas Müller – szerkesztői értékelés: 4

Az első pár percben elég „rozsdásnak” tűnt Müller mozgása, összességében viszont ismét kulcsfontosságú szerepet játszott a Bayern támadásépítésében helyzetfelismerésének, elfutásainak köszönhetően, az első félidő végén pedig góllal koronázta meg a jó teljesítményét.Leroy Sané – szerkesztői értékelés: 4

Az első félidőben viszonylag csendes volt Sané játéka. A szünet után viszont már sokkal aktívabb volt, többször is sikerült betörnie az ellenfél védelme mögé. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen előbb egy lesipuskás találatot szerzett, a 90. percben pedig egy bombagólt is lőtt, ezt viszont kezezés miatt sajnos érvénytelenítették. Összességében azonban jó teljesítményt nyújtott.

Kingsley Coman – szerkesztői értékelés: 4

Sané-val ellentétben Coman az első félidőben játszott veszélyesen, a második játékrészben már nem volt olyan hatékony a támadójátéka. Ennek ellenére többször is áthámozta magát a fővárosiak védelmén és egy gólpasszt is kiosztott. Jó értékelést írunk a neve mellé.

Robert Lewandowski – szerkesztői értékelés: 4

Meglepő volt látni, hogy Lewandowski nem tudott betalálni a Hertha ellen, a hazaiak ugyanis remekül kizárták a lengyelt a játékból. Ez viszont annak a rovására ment, hogy a többi Bayern játékosra már nem tudtak kellő figyelmet fordítani. Lewa viszont még így aktívan részt vett a támadójátékban és kiszolgálta társait. Jó értékelést kap.Cserejátékosok

Marcel Sabitzer – szerkesztői értékelés: 3

Sabitzer Tolisso helyére állt be a második félidő közepén, sokat viszont nem mutatott a pályán. Átlagosnak mondható a teljesítménye.

Omar Richards – szerkesztői értékelés: 3

Richards Coman-t váltotta a második félidő közepén, a csapat így 4 védős rendszerre állt át. Omar hozta a kötelezőt, átlagos teljesítményt nyújtott.

Dayot Upamecano – szerkesztői értékelés: –

Hernández késői cseréje volt, de még így is sikerült egy gólt ajándékoznia az ellenfélnek, így tulajdonképpen értékelhetetlen a teljesítménye.

Jamal Musiala – szerkesztői értékelés: –

Gnabry késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Paul Wanner – szerkesztői értékelés: –

Müller késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top