Interjúk és nyilatkozatok

Musiala: Senki sem beszél annyit, mint ThomasJamal Musiala adott interjút a Bildnek.

A 18 éves német válogatott játékos a Bildnek beszélt csapattársairól és arról, milyen is a Bayern Münchenben focizni.

A bajnoki címről: A kezünkben van. Mi vagyunk a Bayern és meg kell nyernünk minden mérkőzést. Nem egy olyan klub vagyunk, amely a versenytársakat figyeli. Csak magunkra koncentrálunk.

A Bayernről: Gyermekként mindig nyerni akartam. Ez most a legmagasabb, profi szinten is igaz rám. A Bayernnél tanulhatsz a legjobbaktól. Manu 35, nemsokára 36 lesz, de nem mutatja a jeleit annak, hogy lelassítana. Szerintem még öt évet képes lesz játszani.

Arról, hogy Müller utódja lehet és hogy beszél-e annyit a pályán, mint Thomas: Senki sem beszélt többet a világfutballban, mint Thomas. (Nevet) Senkihez sem fogható. Ő egy kiváló focista és egy nagyon különleges ember. Segíti a társait a pályán. Hogy lehetnék-e az tudója? Thomas is még évekig fog focizni, csakúgy, mint Manu. Senki sem tudja majd pótolni. Ha az ő posztján szerepelek majd, akkor új stílust viszek a pályára. A sajátomat.Arról az időszakról, amikor a védekező középpályán vetette be őt Nagelsmann: Az edző sok tippet adott arról, hogyan menjek bele a párharcokba és hogy keressem a helyes vonalakat a futáshoz. Két szerepkört vár el tőlem. Hatosként a védelmi vonalban és nyolcasként Müller mellett a támadásokban.

Lewandowskiról: Nagyszerű dolog, hogy ilyen közelről látom a professzionalizmusát. 33 éves és nem egyszerűen képtelenség fittebnek lenni, mint ő. Az, hogy egy ilyen példakép van a csapatban, motivál engem.

Arról, hogy tudna-e csatárként játszani: Fociztam kilencesként a Chelsea akadémiáján. Klassz legelöl játszani. Ha felajánlanák a jövőben, hogy ott játszak, nem mondanék nemet. Imádok gólt szerezni.Ambícióiról a válogatottal: Nagy szerepet akarok betölteni a csapatban. Ha nem leszek kezdő, szívesen segítek a padról beállva. Szeretnék sok játékpercet a vébén, ahogyan az Európa-bajnokságon is kaptam.

Arról, hogy használja-e magát a FIFA-videojátékban: Igen. De Jamal a FIFA-ban nem valami jó játékos. Sok labdát veszít. Ez az első FIFA-kártyám, szóval nem panaszkodhatok. Viszont elfogadtam volna egy 90-es vagy egy 80 fölötti értékelést a 75-ös kártyám helyett. Szerintem a sebességem, a lövésem és a technikai képzettségem jobb, mint a FIFA-számaim. De jó dolog először látni magamat a játékban.

via Bild

Musiala: Senki sem beszél annyit, mint Thomas
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top