Interjúk és nyilatkozatok

Lewandowski: Manuel is segít, hogy jobb legyek



Robert Lewandowski a Bundesliga hivatalos oldalának beszélt csapattársáról, Gerd Müllerről és egy otthoni történetről is.

A Bayern klasszisa a jelenlegi szezonban 27 mérkőzésen 34 gólnál jár. Legutóbb mesterhármast rúgott a Köln ellen és elérte 300. ligagólját pályafutása során. Tegnap jelent meg vele kapcsolatban egy interjú a bajnokság hivatalos oldalán, amelyből szemezgettünk egy kicsit.

Manuel Neuerről: Nagyszerű kapus. Nem csak az, hanem egy kiváló ember is. Nem számít, milyen idős, mert még mindig bizonyítja, hogy ő a legjobb. Még az edzéseken is. Kihívásként látom azt, amikor a tréningeken gólt kell szerezni ellene. És ő is segít abban, hogy jobb legyek. Mert ha előtted áll a világ legjobb hálóőre, akkor az a következő feladatod, hogy megoldást találj.



Arról, hogy ritkán kerül lesre: Ha 25 évig focizol, akkor tudod, hogy nem vagy lesen, hiszen látod a védővonalat. Nem csak a labdára fókuszálok, hanem a védelmi vonalra is. Egy tizenhatoson belül játszó csatárnak nem csak gyorsan kell gondolkodnia, hanem fürgébbnek kell lennie, mint az ellenfélnek.

Gerd Müller 365 gólos Bundesliga-csúcsáról: Nem gondolok erre. Messze van még az a rekord és most inkább erre a szezonra és a  soron következő mérkőzésre összpontosítok. Nem arra, hogy minek kell megtörténnie a következő 65 gólig. Túl messze van még.

Arról a videóról, amin egy porszívó segítségével csinálja meg a lánya haját: Ezt az ötletet egy internetes videóban láttam pár hónapja. Reggelente pedig sokszor van úgy, hogy nincs időm a lányaim haját megcsinálni. Megkérdeztem az egyiküket, hogy örülne-e, ha így csinálnánk meg. Eleinte nem volt biztos benne. De utána imádta. Nagyon boldog volt emiatt a technika és stílus miatt.

Lewandowski: Manuel is segít, hogy jobb legyek
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top