Szerződések

Szinte biztos: Coman ezen a héten hosszabbít!

A hajnali órákban hozta nyilvánosságra a L’Équipe a hírt, miszerint Kingsley Coman hamarosan hosszabbít a Bayernnel.

Éjfél tájékán a legnagyobb francia sportlap, a L’Équipe hozta le, hogy a Bayern München támadója, Kingsley Coman hamarosan hosszabbíthat a klubbal és új, évi 17 millió eurós fizetést garantáló szerződést ír alá.

Christian Falk, a Bild újságírója a reggeli órákban erősítette meg a hírt. Szerinte Kingsley édesapja és egyben ügynöke, Christian nemrég repült Münchenbe, hogy véglegesítse a tárgyalásokat. A SPORT1 vezető riportere, Kerry Hau szerint pedig már a héten bejelentik a hosszabbítást.

Report: Liverpool preparing bid for Bayern Munich's Kingsley Coman - Bavarian Football Works

Örülünk.

A L’Équipe reggelre újabb információkat tett közzé a hírről. Ezek alapján a 25 esztendős játékos több, mint 3 évvel toldhatja meg a jelenlegi kontraktusát, amely 2023-ig szól. A hírek szerint új fizetésével Neuer és Lewandowski mögött a harmadik legjobban kereső játékos lesz a Bayernben. Utóbbit Florian Plettenberg, a Sky újságírója cáfolta.

Comanért az utóbbi hónapokban több csapat is érdeklődött és a pletykák szerint a játékos is szívesen kipróbálta volna magát az angol bajnokságban. Onnan a Chelsea és a Manchester City is kívánságlistájára helyezte őt, de a Bayern egyik alkalommal sem akarta eladni a francia szélső játékjogát.



A klub mindig is nagyra tartotta Coman győzni akarását és mentalitását. A lap szerint ő csak arra várt, hogy a klub is mutassa felé, hogy szeretné, hogy maradjon, hiszen már otthonosan mozog Münchenben és kiválóan tud németül is.

Coman egyébként ma egyéni edzést végzett a Säbeneren.

via L’Équipe, Sky, SPORT1, Bild

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top