Akadémia

Kik azok az ifik, akik a profikkal edzenek? – Itt a legfrissebb kerethelyzet!



A Bayern Münchennek továbbra is sok hiányzója van, Julian Nagelsmann és stábja pedig éppen ezért akadémistákat üdvözölhetett a nagyok edzésén.

Ami a kerethelyzetet illeti, Hernández, Upamecano és Davies koronavírus miatt hiányzik, Choupo-Moting és Sarr az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepel, Goretzka egyáltalán nem edz térdproblémái miatt, Omar Richards, Stanisic és Coman pedig egyéni tréningeket végez, nem beszélve Sanéról és Nianzou-ról, akik csak ma tértek vissza a Säbenerre karanténjukból.

Az egyéni edzéseket végző játékosok közül kérdéses, hogy ki lesz majd teljesen fitt a szombati, Köln elleni találkozóra. A müncheniek edzésén ebből az okból kifolyólag több, a Bayern Campuson nevelkedő fiatal játékos vett részt ma is.



Az egyikük Angelo Brückner, aki a Bayern II kezdő balhátvédje. A Bild szerint ma az A-csapattal edzett, ami azt jelenti, hogy akár debütálhat szombaton, ha Omar Richards nem lesz 100%-os a Köln elleni mérkőzésre.

A 18 éves Brückner posztja ellenére jobblábas, éppen ezért tud játszani a védelem jobb szélén, illetve a védekező középpályán is. 2017 januárjában érkezett a Bayernhez az Unterhaching csapatától, mostanra pedig a Regionalligában vitézkedő Bayern II egyik alapembere.

Ezek a játékosok végeztek egyéni edzéseket.

A 16 esztendős Arijon Ibrahimovic továbbra is a felnőttekkel edz. Miután ott ült a kispadon a Gladbach elleni vereség alkalmával, a Köln ellen újra a keret része lehet. A koszovói származású, nürnbergi születésű támadó éppen egy hónapja lett csak 16.

A Gladbach ellen történelmi debütálást végrehajtó Paul Wanner (16) is ott volt a mai edzésen és elképzelhető, hogy Nagelsmann ismételten bedobja őt a mélyvízbe – ami nem is tűnt annyira mélynek a múltkori találkozón.

Végre Gabriel Vidovic (18) is edzésbe állt. Az ő múlt pénteki debütálása egy megfázás miatt hiúsult meg a Bild szerint, tegnap azonban már egyéni edzéseket végzett a profik pályáján és akár holnap csatlakozhat már a csapattréninghez. Ő a tartelékcsapat legjobbja: 20 meccsen 12 gól és 7 gólpassz fűződik a nevéhez.

Image

Arijon Ibrahimovic végez fekvőket a Säbener gyepén.

A mai csapatedzésen felálló első számú csapat mezőnye egyébként így nézett ki: Kimmich, Pavard, Süle, Brückner – Roca, Sabitzer – Gnabry, Müller, Musiala – Lewandowski. Ez a sor egészülhet majd ki Neuerrel, aki egyelőre még csak 30 perces egyéni kapusgyakorlatokat végez, de valószínűleg a Köln ellen már kezdeni fog.

via @iMiaSanMia, Bild

Kik azok az ifik, akik a profikkal edzenek? – Itt a legfrissebb kerethelyzet!
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top